Latest News

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ποιά είναι τα τρία μέλη της εφορείας του Δημοτικού Θεάτρου



Από...σπόντα μάθαμε και τα τρία υπόλοιπα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τη σύνθεση της εφορείας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.  Η ανακοίνωση των ονομάτων με δόσεις έγινε μετά από...
ερώτηση της δημοτικής συμβούλου με τη «Συμμαχία  στον Πειραιά» Μαρίας Σταθάκη.

Μιλώντας ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως τα τρία μέλη της εφορείας είναι ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο συνθέτης Γιώργος Κουρουπός και ο σκηνοθέτης Νίκος Διαμαντής, οι οποίοι αναμένεται να εγκριθούν και τυπικά στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


 Απλώς να πούμε πως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Κουρουπός ήταν μέλη της «επιτροπής προσωπικοτήτων» για το Δημοτικό Θέατρο επί θητείας Παναγιώτη Φασούλα. Επίσης ο Νίκος Διαμαντής συμμετείχε στις ημερίδες που διοργάνωσε για το Θέατρο ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και "Το Λιμάνι της Αγωνίας".


Υπενθυμίζεται πως τα έξι μέλη που ανακοινώθηκαν στα τέλη Αυγούστου είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Νίκος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, η πρόεδρος της επιτροπής "Φίλων του Δημοτικού Θεάτρου" Ελένη Μελέτη, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Λασκαρίδη Παναγιώτης Λασκαρίδης, η συνθέτης και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου και η μουσικός Γεωργία Χατζημανωλάκη.