Latest News

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τρία ερωτήματα του Ιωσήφ Βουράκη...

Αναπάντητα έμειναν τρία ερωτήματα που έθεσε στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης. 
Μιλώντας στη...
 χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθεσε τις εξής ερωτήσεις: 

1) αν έχει καταθέσει κάποιο φάκελο - αντιπρόταση, σχετικά με το που μπορούν να μεταστεγαστούν τα δικαστήρια του Πειραιά. Του επισήμανα ότι η θέση του Υπουργού είναι πως, όσο δεν υπάρχει αντιπρόταση, προχωράει η μεταστέγαση τους στο κτίριο Κεράνη!
2) αν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα πληρωθούν για τις υπερωρίες Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου τις οποίες από δική του ολιγωρία χάσανε...
3) που καταλήγουν τα υλικά (σίδερα κτλ) που ξηλώνουν, παραδείγματος χάριν των μήλων Μύρα, τις παλιές γραμμές του ΗΣΑΠ, τις σιδεριές της Ραλλείου και τα κάγκελα της οδού Χαριλάου Τρικούπη.
Δυστυχώς, καθώς φάνηκε ο δήμαρχος ασχολείται μόνο με την προεκλογική του φιέστα - εγκαίνια του Δημοτικού θεάτρου και δεν μου έδωσε καμία απάντηση σε κανένα από τα τρία ερωτήματα μου..."


@ Πάντως εκτός από τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα  ο Ιωσήφ Βουράκης έθεσε κι άλλα θέματα, αλλά αυτή είναι άλλη ανάρτηση...