Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αποσύρθηκε η συνέντευξη Κασιδιάρη από τον Atlantis 105,2

Μετά από θύελλα αντιδράσεων ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis 105,2 αποφάσισε να ακυρώσει τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη. Τον  "Atlantis 105,2" όσοι τον γνώριζαν μάλλον τον είχαν στο μυαλό τους ως ένα...
αντιεξουσιαστικό ραδιόφωνο με σκληρές μουσικές και παραγωγούς που έλεγαν και έπαιζαν πράγματα που δύσκολα θα άκουγες σε κάποιο άλλο ραδιόφωνο.  (Μάλιστα, το ίδιο του το λογότυπο είναι το σήμα των Αναρχικών).
Ο κάποτε "αναρχικός" και πραγματικά αντισυστημικός ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει κυρίως στον Πειραιά (και για αρκετό καιρό εξέπεμπε παράνομα) έστειλε δελτίο τύπου με το οποίο ενημέρωνε τα μέσα το εξής:   
"Στον ATLANTIS μιλάμε όλοι Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, μιλά ο Ηλίας Κασιδιάρης και απαντά σε όλα! 11 με 12 το μεσημέρι, στην ελεύθερη συχνότητα των fm." 

Η αντίδραση από το MusicHeaven (www.musicheaven.gr) αλλά και από άλλα μέσα που το στήριζαν ήταν άμεση. To καλό μουσικό site ζήτησε να αφαιρεθεί το λογότυπο του από τη σελίδα και να σταματήσει δια παντός η συνεργασία τους επίσης με ανακοίνωση προς τα μέσα. 

Από τις συχνότητες του σταθμού στα τέλη της δεκαετίας του 90 είχε περάσει και ο Παύλος Φύσσας ως συνεργάτης του, αλλά φαίνεται δυστυχώς ότι κάτι έχει αλλάξει σ. αυτή τη συχνότητα.   
Δίπλα μπορείτε να δείτε το screenshot με την είδηση που μετά από λίγο εξαφανίστηκε από το site του σταθμού και τραγική ειρωνεία λίγο παρακάτω η είδηση του θανάτου του Παύλου Φύσσα, που όπως λέει το site δολοφονήθηκε από έναν θρασύδειλο και όχι από έναν φασίστα ή από έναν Χρυσαυγίτη.