Latest News

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για το ΚΚΕ του 4,5%...


Είναι σκέτη τρέλα αυτό που γίνεται με το ΚΚΕ. 
Οι σύντροφοι από τον Περισσό δίνουν ένα πραγματικά πολύ σκληρό αγώνα για να μην συμβεί το κακό και περάσουν...
το 4,5%! 
Και η πλάκα είναι ότι έως τώρα το έχουν καταφέρει μια χαρά! 
Παρά τους δύσκολους καιρούς το "Κόμμα του Λαού" δίνει τεράστιο αγώνα για να μην αυξήσει τα ποσοστά του. Το ΚΚΕ φαίνεται να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να μην εκφράσει τους απολυόμενους, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχος, τους αγρότες, που τους έχει τσακίσει η οικονομική κρίση, τα τελευταία χρόνια. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ένα παραδοσιακό κομμουνιστικό κόμμα με δομή και πειθαρχημένα στελέχη, αν έλεγε μόνο μια λέξη "Ξεσηκωθείτε" ή έστω κουνούσε το δάκτυλο του μικρού χεριού θα μπορούσε εύκολα να έχει τριπλασιάσει τη δύναμη του, χτυπώντας άνετα τουλάχιστον ένα 15%. Αρκεί απλώς να έκανε αυτό που υποτίθεται πρεσβεύει και να στεκόταν δίπλα στο λαό που δοκιμάζεται από το μνημόνιο της τρόικας.  
Όμως η ηγεσία του Περισσού δίνει σκληρό αγώνα για να μην ανέβουν τα ποσοστά του κόμματος και δείχνει να τα καταφέρνει εδώ και τρία χρόνια. 
Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του ΚΚΕ και απορεί κανείς πως το έχει μπορέσει να το πετύχει. Ίσως κάποιοι σύντροφοι -απ'όσο ξέρουμε μας διαβάζουν και στέλνουν e-mail από τα κεντρικά του Περισσού- να μπορούσαν εξηγήσουν το μυστικό της επιτυχίας του ΚΚΕ με το 4,5%!
@  Πάμε δυνατά, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται σύντροφοι...