Latest News

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός στην ίδια «γειτονιά» με τη 17Ν

Μια αναπάντεχη συμβίωση ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού όπου έχουν μεταφερθεί οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς.
Στο ίδιο κτήριο κρατούνται και οι...
καταδικασθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Δημήτρης Κουφοντίνας και Βασίλης Τζωρζτάτος, με τη διαφορά ότι βρίσκονται στο ημιϋπόγειο που βρίσκεται δύο επίπεδα χαμηλότερα.
Μιχαλολιάκος - Λαγός διανυκτέρευσαν στο ίδιο κελί και όπως δήλωσε το μέλος δ.σ. της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Αθανάσιος Μαραγκούλας, θα παραμείνουν εκεί «εάν δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και δεν επιλέξουν οι ίδιοι να μείνουν σε διαφορετικά κελιά».
Οσο για τον Χρήστο Παππά, θα μείνει μόνος του σε άλλο κελί, απέναντι από αυτό των δύο συγκατηγορουμένων του.
Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα προαυλίζονται μόνοι τους, καθώς για λόγους ασφαλείας δεν θα έχουν καμία επαφή με άλλους κατηγορούμενους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπόλοιποι κρατούμενοι τους θεωρούν ανεπιθύμητους.
Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης μεταφέρθηκε στις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου ήδη έχει οδηγηθεί και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Η ανθυπαστυνόμος Βέτα (Βενετία Πόπορη) της Ασφάλειας Πειραιά, μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών.