Latest News

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ν. Δένδιας, ο διώκτης του συρταριού της Χρυσής Αυγής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju_lMf_Wglup4CuTUrrotBFZFas2HZLzxrh209Rsg4sUZwNTbH1La9XOC1CRBQotaYOOp-b-jVp3ttLEiJ-RTGmm-vLw8wyiwfmCb1F4NkpyhngFAZ7E3optK_ha1ysMmx4Gzn5OROjAAs/s400/dendias_kasidiaris.jpgΣε δύο κινήσεις- ματ κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος πέρασε - λέμε τώρα-στην αντεπίθεση μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα... στην Αμφιάλη. 

Πρώτον, ο Δένδιας απέσυρε ΞΑΝΑ τους αστυνομικούς- συνοδούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Κάτι που παρουσιάστηκε ως φοβερή κίνηση από τα παπαγαλάκια της Κατεχάκη και όχι μόμο.
Βέβαια ξέχασαν να πουν πως το ίδιο είχε κάνει πριν από σχεδόν ένα χρόνο (αντίστοιχη απόφαση είχε ληφθεί και στις 18/9/2012). 
Δηλαδή, οι αστυνομικοί συνοδοί είχαν επιστρέψει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τώρα αποσύρονται πάλι...

Δεύτερον, έστειλε στον Άρειο Πάγο τον φάκελο με τα 32 εγκλήματα της Χρυσής Αυγής που διαπράχτηκαν την τελευταία διετία σ' όλη την Ελλάδα. Αυτά τα περιστατικά συνιστούν- λέει- διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις. Γι' αυτό και ζητά να υπαχθούν στο άρθρο 187 του ποινικού κώδικα περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να αντιμετωπιστούν απο τις Αρχές ως κακουργήματα και να γίνουν συλλήψεις ηθικών και φυσικών αυτουργών.
Η ΑΠΟΡΙΑ 
Δηλαδή, ο αρμόδιος υπουργός της Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη παραδέχεται πως κρατούσε τον φάκελο με τα 32 εγκλήματα της Χρυσής Αυγής στο συρτάρι του εδώ και καιρό και χρειάστηκε να χάσει τη ζωή του ένα παλικάρι για να κάνει τη δουλειά του και στείλει τα στοιχεία για τις εγκληματικές πράξεις στην ελληνική Δικαιοσύνη;
@ Αυτός είναι ο διώκτης του συρταριού της  Χρυσής Αυγής...