Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η πλάκα με το τεχνικό πρόγραμμα του Δ.Πειραιά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisw90R7cNPj-qnk3dLCj0piXE_GJSpgcCSEWNdof2bWfUdkc14E8WYSamUcQRVRNBbEF02kGfhymTmNCZS_bVzQVuCyqnwNglt0_lQ6dkm_glcU-9aXY7b2Ov4ZHSZgyfn5C3wplVQCVw/s1600/IMG_9523.JPGΔιασκεδαστική - για να μην πούμε της πλάκας- θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά για το 2014 στο...

χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συζήτηση-παράσταση για το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 ξεκίνησε με τον αναπληρωτή δήμαρχο Τάσο Κάρλε να προσπαθεί να "κοινωνήσει" το όραμα της Δημοτικής Αρχής. Μάλιστα, υποστήριξε πως δεν υπάρχει άλλος Δήμος ανά την επικράτεια, όπου να έχει εξασφαλίσει τόσα πολλά χρήματα από προγράμματα. 
Αυτό - είπε- οφείλεται στο πολιτικό εκτόπισμα του Δημάρχου. Μάλιστα, ανέφερε μια σειρά από νούμερα για έργα που είναι ώριμα σαν φρούτα, όπως για παράδειγμα είναι οι πράσινες ταράτσες -χρηματοδοτούνται με περισσότερα από 100.000 ευρώ η καθεμία- σε σχολεία που στεγάζονται σε άθλια κτίρια!

Το τεχνικό πρόγραμμα-όνειρο δεν έπεισε τον Γιάννη Μίχα, ο οποίος έκανε λόγο για πρόχειρο ευχολόγιο με 86 έργα  εκ των οποίων τα 43 (50%) εμφανίζουν να έχουν χρηματοδότηση ενός ευρώ! 
Ο ίδιος υποστήριξε πως τα 31 έργα είναι παλιά, καθώς  έχουν εξαγγελθεί και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα από τη Δημοτική Αρχή, λέγοντας πως:  "Στα λόγια έχετε γκρεμίσει και έχετε ξανακτίσει όλη την πόλη μέσα σε δύο χρόνια..." 

@ Περισσότερα στη συνέχεια με την παράσταση της πλάκας για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά...