Latest News

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAvALU9t2j31oag8RrLiZMheOcr-nC-6TTK_HWMIsSQv_jsztKhKmWkKFe8t2wXWxbBR1mKfA9X_SVwjjBTL0P7Z0AjWQkEZX_UefCyVIekXbcAMW9hxcaBkVMFu3cdPZiZSwT4JUEA5Id/s1600/IMG_8257+33.jpgΚΟΥΙΖ:
Ποιος έζησε- λέει- την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του κατά την παραλαβή του Δημοτικού Θεάτρου;
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



Α/. Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Β/. Πρόεδρος Οργανισμού
Γ/. Δήμαρχος της πόλης
Δ/.Ρεπόρτερ που πήρε τη δήλωση 
Ε/. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

«Νιώθω τη μεγαλύτερη συγκίνηση στη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής. Παραλαμβάνουμε σήμερα την ίδια μας την ψυχή, την ίδια μας την ιστορία, το Δημοτικό μας Θέατρο. Το καλύτερο θέατρο της Ευρώπης. 
Η Ελλάδα του σήμερα με κοινοτικούς πόρους και  με 40 εκατ. ευρώ, δεν έκανε απλώς ανακαίνιση, έκανε ανακατασκευή, για να το παραδώσουμε στον πολιτισμό, γιατί η Ελλάδα είναι πολιτισμός, δεν είναι μνημόνιο.(!!!)
Σε είκοσι ημέρες από σήμερα το παραδίδουμε στους χρήστες του, δηλαδή στους Πειραιώτες, στους Έλληνες και σε όλους τους επισκέπτες της Ελλάδος. 
Θα είναι η τιμή και το καμάρι της Ελλάδος και όχι μόνο του Πειραιά.
Σήμερα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην πορεία σαράντα χρόνων πολιτικής διαδρομής. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους προηγούμενους δημάρχους και τον κ. Φασούλα και τον κ. Αγραπίδη που πάλεψαν γι αυτό».

@ Μη μου πείτε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε σε ποιον ανήκει αυτή η δήλωση- ποίημα για τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του;