Latest News

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το παρεμπόριο έριξε άγκυρα στο λιμάνι

Σε μια πρωτοβουλία που ίσως θα έπρεπε να είχε αναλάβει ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος μετά από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησε ο...
 Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά. 
Με δεδομένο ότι το παρεμπόριο τόσο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στις γειτονιές έχει αυξηθεί ραγδαία με την παύση των καθηκόντων των Δημοτικών Αστυνομικών, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Π. Γιώργος Ζησιμάτος συνοδευόμενος από μέλη του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Ι. Διαμαντόπουλο στα γραφεία του.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Γ. Λαζάρου, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Πειραιά Ι. Λυκουρέζος και ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σ. Λάσκος. 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην έξαρση του παρεμπορίου, στο πρόβλημα της παραβατικότητας, της επαιτείας, της παράνομης στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στην ανάγκη τήρησης των διατάξεων που αφορούν την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων. 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ενσωμάτωσης των απερχόμενων Δημοτικών Αστυνόμων στη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ.