Latest News

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η παραγγελιά του Βασίλη Μιχαλολιάκου...

http://c.media.newsbomb.gr/stories/mixaloliakos_-_zeibekiko.jpgΟύτε παραγγελιά να είχε κάνει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος την έρευνα για την αυτοδιοίκηση. (ΕΔΩ)      
Το προφίλ του δημάρχου που επιθυμούν οι πολίτες, είναι ακριβώς...
αντίθετο με το δικό του! 


Και σαν να μη έφτανε αυτό, δέχεται ένα διπλό "χτύπημα", καθώς δεν περιλαμβάνεται στο τοπ τεν των δημοφιλέστερων δημάρχων της χώρας. Την στιγμή που μέσα στην πρώτη δεκάδα είναι δύο δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. (ΕΔΩ)

Το χειρότερο όμως είναι ότι η δημοσιοποίηση της έρευνας γίνεται ανήμερα της "ιστορικής" ημέρας που είχε προαναγγείλει ότι θα ανακοινώσει τάχα εάν θα είναι ή όχι ξανά υποψήφιος, παρά το γεγονός ότι αυτό θεωρείται δεδομένο κάτω στο λιμάνι.(ΕΔΩ)

Έως σήμερα υποτίθεται ότι θα παρέμενε "σκεπτόμενος", αν και πρόφατα άλλαξε τροπάριο, λέγοντας ότι σταματάει να σκέφτεται για να "χτίσει" τον Πειραιά, εξαγγέλλοντας ταυτόχρονα μια σειρά από κατεδαφίσεις (γιαπί Ραλλείου, κ.α.)!

Πάντως, ο δήμαρχος αναμένεται να λύσει τη σιωπή του, αν κι αυτό μάλλον δεν πολυενδιαφέρει τους περισσότερους δημότες, όπως διαφαίνεται τουλάχιστον από την έρευνα για την Αυτοδιοίκηση. 

Φυσικά η εικόνα θα ήταν τελείως διαφορετική, αν η έρευνα είχε περιοριστεί στους παρατρεχάμενους του ιδρύματος πέριξ της πλατείας Κοραή, όπου σαρώνει ως ο καταλληλότερος δημαρχούκος. 

@ Αυτή θα μπορούσε να είναι η παραγγελιά του Βασίλη Μιχαλολιάκου...