Latest News

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Άρωμα από «Sex and the city» και στην Αίγινα


Μετά την Αθήνα και το Ιόνιο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και την παρέα τους έβαλαν πλώρη για τον...
Αργοσαρωνικό. 
Η τηλεοπτική και κινηματογραφική Κάρι Μπράντσο βρέθηκε στην Αίγινα σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso".
H Χολιγουντιανή σταρ με τον σύζυγό της και ο Τζέρεμι Αϊρονς με τη δική του οικογένεια «όργωσαν» την Ελλάδα και μάλιστα έδειξαν να ευχαριστιούνται με την ψυχή τους την κάθε τους επίσκεψη σε διαφορετικό τόπο.
Στην Αίγινα επέλεξαν να επισκεφτούν την Πέρδικα, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι το οποίο συνδυάζει γραφικό σκηνικό, υπέροχες παραλίες και όμορφο ηλιοβασίλεμα. Τα αστέρια της Μέκκας του κινηματογράφου εντυπωσιάστηκαν από το μέρος, ενώ δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη στιγμή που ο ήλιος συναντούσε τη θάλασσα με τα κινητά τους.
Εκεί μάλιστα βρέθηκαν και πολλοί θαυμαστές τους, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ πολλοί δεν πίστευαν στα μάτια τους που το fashion icon και η παρέα του επέλεξαν το συγκεκριμένο μέρος.
Ωστόσο ο Τζέρεμι Αϊρονς, που έχει επισκεφτεί περισσότερες φορές τη χώρα μας, ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από την επιλογή της Αίγινας, αφού ήξερε ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα εκτιμούσε την ομορφιά και την ηρεμία του συγκεκριμένου νησιού. Αλλωστε, σε όποιο μέρος κι αν βρέθηκαν προτίμησαν σημεία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως από τους φακούς των παπαράτσι. Όσο για τη μικροκαμωμένη σταρ, άφησε τα φανταχτερά σύνολα πίσω στην πατρίδα της, όμως ακόμη και με τα απλά καλοκαιρινά της ρούχα εντυπωσίασε όσους τη συνάντησαν.