Latest News

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

"Εμφύλιος πόλεμος" στην παράταξη Μιχαλολιάκου


Μαίνεται αυγουστιάτικα ο γαλάζιος εμφύλιος στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Την στιγμή που ο ίδιος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, δύο εκλεγμένα στελέχη του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" φαίνεται πως βρήκαν την ευκαιρία να λύσουν στο διαδίκτυο τις...


διαφορές τους.  

Η αντιπαράθεση μεταξύ του νυν και πρώην αντιδήμαρχου γίνεται με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς και οι δύο εκλέγονται στην ίδια δημοτική κοινότητα.

Πρώην αντιδήμαρχος ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί ιστοσελίδα παρά την εκλογή του (!)  εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά προσωπική επίθεση σε νυν αντιδήμαρχο. 
Αφορμή της επίθεσης φέρεται να ήταν μια συνομιλία που είχε με ένα φίλο του ο αντιδήμαρχος. Ο συνάδελφός του την παρερμήνευσε κι άφησε υπονοούμενα για τις σχέσεις με την εκκλησία. 
Μάλιστα, στην προσωπική τους πολιτική αντιπαράθεση ενέπλεξε και τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, εμφανίζοντας τον να  δηλώνει πως ο αντιδήμαρχος δεν έχει σχέση με τη μητρόπολη! 

 Την επόμενη μέρα ήρθε η απάντηση από τον αντιδήμαρχο, ο οποίος κάνει διακοπές στο Κιάτο. Με κείμενο του απαντά στο Facebook στην επίθεση του συναδέλφου του με τον οποίο φέρεται να έχουν και συγγενική σχέση! Ο ίδιος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, προαναγγέλοντας πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

Σημειώνεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό μεταξύ των δύο εκλεγμένων και προκαλεί εντύπωση που δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του δημάρχου όταν βλέπει να τσακώνονται δημόσια δύο στελέχη του συνδυασμού του τον οποίο εκθέτουν στους πειραιώτες...
 
@ Αυτοί πάνε φιρί φιρί να χαλάσουν τις διακοπές του δημαρχούκου...