Latest News

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Απίστευτες δικαιολογίες για την γκάφα Σταυρίδη



Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε με τον κ. Σταυρίδη να ποζάρει χαμογελαστός με την αεροσυνοδό στο λιαρ τζετ
Αν αυτόν τον απίστευτο γκαφατζή έβαλε η κυβέρνηση για να πουλήσει την κρατική περιουσία σε ιδιώτες, τότε μπορούμε να πούμε πως επέλεξε τον κατάλληλο άνθρωπο στην...

κατάλληλη θέση.

Λίγες ώρες αφού ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαίτησε την παραίτησή του, ο
πρώην –πια- πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, όχι μόνο υπερασπίστηκε την απόφασή του να ταξιδέψει με το τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη (λίγο μετά τις υπογραφές της πώλησης του ΟΠΑΠ) αλλά άφησε και αιχμές για την απομάκρυνσή του.
«Με τη δική μου λογική, δεν ήταν μεμπτό, ήταν πρακτικό», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και τόνισε πως «δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό» και ότι «ζούμε σε υποκριτική κοινωνία». 
Χαρακτήρισε τον εαυτό του «απόλυτα διαφανή άνθρωπο» και επανέλαβε πως «δεν είχα λόγο να το κρύψω» πως ταξίδεψε με το ιδιωτικό τζετ του γνωστού επιχειρηματία. 

Άφησε πάντως σαφείς αιχμές για την απομάκρυνσή του, λέγοντας πως «δεν ξέρω αν ήταν η αφορμή ή αιτία της απομάκρυνσης μου» η αποδοχή της πρόσκλησης του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον μεταφέρει με το τζετ του στην Κεφαλλονιά, όπου έκανε τις διακοπές του.Όσο για τη φωτογραφία την οποία δημοσιοποίησε η κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα και από την οποία αποκαλύφθηκαν όλα, ο Στέλιος Σταυρίδης αποκάλυψε πως... την έστειλε ο ίδιος!



 Ήθελα να τη στείλω με e-mail στο μαγαζί μου για να την τυπώσω αλλά την έστειλα κατά λάθος σε τοπικό μέσο, είπε.
Ο γνωστός επιχειρηματίες ταξίδευε για το Παρίσι και σύμφωνα με τον Στέλιο Σταυρίδη του πρότεινε να τον μεταφέρει μέχρι την Κεφαλλονιά, καθώς ήταν στο δρόμο του. «Μου έκανε τις μέρες των διακοπών μου από έξι, επτά», είπε εξάλλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Δε μετάνιωσα καθόλου», επεσήμανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε πως «ό,τι κάνω είναι με διαφάνεια και έχει πρακτικότητα. Δεν έχω τη μύγα για να... μυγιαστώ».

Ερωτηθείς αν ενημέρωσε τον Γιάννη Στουρνάρα πως επρόκειτο να ταξιδέψει με το τζετ του γνωστού επιχειρηματία, απάντησε αρνητικά. «Ο κ. Στουρνάρας ήταν παρόν στις υπογραφές για την πώληση του ΟΠΑΠ. Μετά, καθώς τρώγαμε ένα καναπεδάκι, με ρώτησε ο κ. Μελισσανίδης πως θα επέστρεφα στην Κεφαλλονιά. Είπα με το αυριανό αεροπλάνο και μου πρότεινε να με μεταφέρει. Αν είναι δυνατόν να ενημέρωνα τον κ. Στουρνάρα».
@ Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα, αφού ως γνωστόν η βλακεία είναι ανίκητη...