Latest News

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Θα υπάρξει ενημέρωση για το ταξίδι στη Μασσαλία;

Μπορεί ο δήμαρχος Πειραιά να βρίσκεται σε διακοπές και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης ωστόσο μόλις επιστρέψει μια από τις πρώτες του προτεραιότητες οφείλει να είναι η...


ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για το πολυδάπανο ταξίδι στη Μασσαλία. 
Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συνοδεία αντιπροσωπείας –συμπεριλαμβανομένου του συμβούλου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Δημοσθένη Δαβέτα- πέρασε τέσσερις μέρες στη Μασσαλία συμμετέχοντας στους εορτασμούς της πόλης ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2013. 
Το ταξίδι αυτό πληρώθηκε από τα ταμεία του δήμου με το ποσό να αγγίζει –και πιθανότατα να ξεπερνάει -τις 150.000 ευρώ. 
Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση η οποία έκανε λόγο για κατασπατάληση δημοτικού χρήματος σε μια αμφισβητούμενη πολιτιστική δραστηριότητα. 
Απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι τα αντισταθμιστικά οφέλη από την παρουσία του Πειραιά στη Μασσαλία θα είναι πολλαπλά. 
Αναλυτική ενημέρωση προς το παρών δεν υπάρχει και αυτό ίσως οφείλεται στη θερινή ανάπαυλα. 
Ωστόσο περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον απολογισμό του δημάρχου για το πολυδάπανο ταξίδι στην πόλη της Γαλλίας και κυρίως θα θέλαμε να μάθουμε με ποιο τρόπο βγήκε ο Πειραιάς κερδισμένος. Με αποδείξεις και όχι με λόγια.