Latest News

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σε διαθεσιμότητα 50 εργαζόμενοι του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας

Αν και στον Πειραιά η ειδησεογραφία σχετικά με την διαθεσιμότητα έχει επικεντρωθεί στους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες του δήμου, ωστόσο...
αναστάτωση έχει προκαλέσει  στην Ακτή Βασιλειάδη η επιλογή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει σε διαθεσιμότητα 50 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. 
Σε αυτή την απόφαση βρήκε «σύμμαχο» τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος έστειλε χθες το βράδυ λίστα με τους 50 υπαλλήλους που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. 
Έντονη ήταν η αντίδραση του πειραιώτη βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος τόνισε πως μέσα από το «κύμα» συνεχόμενων διαθεσιμοτήτων το υπουργείο βαδίζει στην πλήρη αποδιοργάνωση και στη διάλυση των υπηρεσιών του. 
Ο Θοδωρής Δρίτσας χαρακτηρίζει τους υπουργούς πιστούς εντολοδόχους των δανειστών οι οποίοι θυσιάζουν την αξιοπιστία τους και δεν διστάζουν να  διαλύσουν ένα υπουργείο για το οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε κάνει προεκλογικά σημαία την ανασύσταση του...