Latest News

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το "Reportaz Net"

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το "Reportaz Net" και μάλλον είναι καιρός να ευχαριστήσουμε δημοσίως δύο ανθρώπους για τη συμβολή τους στο blog. Δεν είναι άλλοι από τον...
Παναγιώτη Φασούλα και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, οι οποίοι έχουν διατελέσει δήμαρχοι Πειραιά κατά την τελευταία τετραετία. Όσο καιρό λειτουργεί το blog που κατά βάση είναι δημαρχοκεντρικό και πειραιώτικο. 

Ο πρώην και ο νυν δήμαρχος Πειραιά έχουν την τιμητική τους με τις περισσότερες αναρτήσεις. Εδώ και τέσσερα χρόνια με περισσότερες από 8.000 δημοσιευμένες αναρτήσεις (υπάρχουν και πάνω από 2.000 αδημοσίευτες) τους έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική και μάλλον πιστεύουν πως τα έχουν δει όλα...

Ωστόσο θα θέλαμε να τους ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Αυτό γίνεται εξαιτίας της θέσης τους, ανεξαρτήτως ποιος είναι δήμαρχος της πόλης. 
Οφείλουμε πάντως να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για το υλικό που μας έδωσαν τα τέσσερα χρόνια. Πολύ περισσότερο όμως θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια που ποτέ δεν προσπάθησαν να κάνουν κάποια παρέμβαση για να γράψουμε κάτι. Αν και γνωρίζουμε πως μας διαβάζουν καθημερινά. 
Τόσο ο Παναγιώτης Φασούλας, όσο και Βασίλης Μιχαλολιάκος, δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί μας για να μας ζητήσουν να γράψουμε γι' αυτούς ή για κάποιους άλλους. Άλλωστε, αυτό το κάνουμε μόνοι μας!  
Φυσικά θα υπήρξαν φορές που τους πικράναμε με όσα γράφαμε ή ακόμα τους βγάλαμε από τα ρούχα τους και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα έλεγαν στους συνεργάτες τους! 
Τότε θα μπορούσαν να στείλουν e-mail επί προσωπικού κι απλά να έλεγαν πως "μας αδικείτε ρε παιδιά, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ή ότι έχουμε κάνει και το άλλο". Όμως δεν το έκαναν, τουλάχιστον έως τώρα... 
@ Είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δημάρχους από το "Reportaz Net"