Latest News

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πως οι πολίτες σχολιάζουν τις δηλώσεις του Δημάρχου για τη Δημοτική Αστυνομία (Μιλάμε για πολύ γέλιο)

Αν θέλετε να φτιάξετε το κέφι σας, τότε δείτε τα σχόλια που έγραψαν αναγνώστες της ιστοσελίδας του ΣΚΑΙ την είδηση με τη δήλωση του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Διαβάστε τι γράφουν:


Η δήλωση του δημάρχου 

και τα σχόλια των αναγνωστών του ΣΚΑΙ onymex 7 hours ago
  • Γιατι ρε γελοιε? τι το ιδιαιτερο εχει ο Πειραιας που καθιστα την δημοτικη αστυνομια πιο απαραιτητη απο οποιονδηποτε αλλον δημο? Να ρεμβαζουν την παραλια? Στα λιμανια ειναι το λιμενικο σωμα. Στους δρομους δεν κυκλοφορουν. Την κινηση δε ρυθμιζουν και απο βρομα και σκουπιδι...αλλο καλο










  • ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 7 hours ago


    Θεωρώ ότι όποιος δήμαρχος δεν θέλει να δείξει την πόρτα της εξόδου στους υπαλλήλους του, φροντίζει προηγουμένως να μην έχει δείξει την πόρτα της εισόδου στο δημοτικό ταμείο, στα λαμόγια.







    Μπορεί να δικαιολογήσει την "έλλειψη" προσωπικού με κάποιο στοιχείο; Ας πούμε μια μελέτη ή ένα οργανόγραμμα που να λέει ότι ο Δήμος χρειάζεται Χ αστυνομικούς και έχει Ψ (όπου Χ>Ψ); Γιατί και εγώ έχω μια έλλειψη μασέρ, μπάτλερ, μάγειρα και χορεύτριας αλλά δεν μπορώ να ζητήσω να μου τους πληρώσει άλλος.






  • δεν εχει αρκετους δημοτικούς αστυνομικούς στο δρόμο καθώς ειναι ολοι 'αποσπασμένοι' σε γραφεια. δεν εχει αρκετο προσωπικό στην καθαριότητα καθως ενω εχει προσλάβει Α ατομα στην πραγματικότητα δουλευουν στο δρόμο Α/100 καθως, ενα περιεργο πραμα, και αυτοι ειναι αποσπασμένοι σε γραφεία...

    @ χι,χι,χι,χι,χι...