Latest News

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αδιαφορούν για την τύχη των εργαζομένων


Την ώρα που εργαζόμενοι απολύονται με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη ζωή τους, οι αιρετοί της πόλης επιδίδονται σε μια απίστευτη κοκορομαχία εντυπώσεων. ...

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις διάφορες  κορώνες με αφορμή ένα αστείο περιστατικό στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά μεταξύ εργαζομένων και ομάδας πολιτών που βρέθηκαν στον 7ο όροφο της πλατείας Κοραή. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος βρήκε ευκαιρία να καταγγέλει για μια ακόμη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί τραμπούκικα, λέγοντας πως θα υποβάλλει μήνυση σ' αυτούς που δημιούργησαν το επεισόδιο. 
Από την άλλη οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν πως πρόκειται για προβοκάτσια του και προέτρεψαν τον  Δήμαρχο να πρέπει να πάει σπίτι του.
Με τους εργαζόμενους που χάνουν τη γη κάτω απ΄ τα πόδια τους δεν ασχολείται κανείς. 
Ούτε ο Δήμαρχος, που είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα ακολουθήσει τις "επιταγές" της συγκυβέρνησης, ούτε η αντιπολίτευση που ασχολείται εν 2013 με ψηφίσματα.

@Η ουσία είναι πως για τους εργαζόμενους δεν ενδιαφέρεται καμία παράταξη καθώς τους δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί, αλλά προεκλογικά θα τους ζητήσουν να το φήφο τους...