Latest News

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ποιοι είναι οι σπόνσορες-πολιτικοί του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά

Εκτός από τον υπουργό Παιδείας υπήρχαν κι άλλοι πολιτικοί- σπόνσορες στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά. Τα εγκαίνια έγιναν...


πριν από λίγες ημέρες σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα από τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, ενώ τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ. Παρουσία εκατοντάδων ατόμων, μεταξύ των οποίων Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι όμορων Δήμων, Επιχειρηματίες, άνθρωποι του πνεύματος, της Τέχνης και του Πολιτισμού, δημοσιογράφοι, φοιτητές και γονείς, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο γιόρτασαν την έναρξη μιας νέας εποχής για την ιδιωτική εκπαίδευση στον Πειραιά. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί για εμάς ψήφο εμπιστοσύνης, να επενδύουν στον Πειραιά φορείς όπως ο Όμιλος ΑΚΜΗ που έχει αποκτήσει την ηγετική θέση στο χώρο της εκπαίδευσης γιατί παρέχει υψηλό επίπεδο μόρφωσης ενώ παράλληλα έχει και σημαντική κοινωνική προσφορά κάτι που επιβεβαιώνει το Αριστείο κοινωνικής Ευθύνης που επί σειρά ετών κερδίζει. Παιδεία-Πολιτισμός-Ναυτιλία είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Εδώ στον Πειραιά, κύριε Ροδόπουλε θα βρείτε πλέον ένα λιμάνι ανάπτυξης και προόδου,  Καλώς ήρθατε στον Πειραιά!»
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Βουλευτές Α΄ Πειραιά & Νήσων Κώστας Κατσαφάδος και Παναγιώτης Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης, Παναγιώτης Ρέππας και Γιάννης Μελάς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος κα.