Latest News

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Μπόουλινγκ»: Σκάνδαλο χωρίς ονοματεπώνυμα

http://www.in2life.gr/delight/hobbies/articles/189941/425785_-Ps7oG8WgJQ.img
Για σκάνδαλο με το  «Μπόουλινγκ» στον Προφήτη Ηλία και διαπλοκή επιχειρηματία με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, έκανε λόγο ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, χωρίς ωστόσο ν' αναφέρει...
 συγκεκριμένα ονόματα.
 Μιλώντας σε εκπομπή στο «Κανάλι 1» ο δήμαρχος κατήγγειλε για το "Μπόουλιγκ" τα εξής:
« Πετύχαμε να ανατρέψουμε τη συνομωσία της διαπλοκής. Κάποιος χρηματίστηκε από τον προηγούμενο για να διατηρήσει το παλαιό σαθρό καθεστώς, όπου το κτήριο ήταν αυθαίρετο, χρωστούσε 100.000 ευρώ όταν εγώ ανέλαβα και οι ζημιές που έχει υποστεί το κτήριο, πέραν των συνήθων χρήσεων, υπερβαίνουν τις 600.000 ευρώ, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση και σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή που παρέλαβε».

Και συνέχισε :

«Κάναμε 4 ανοικτούς διαγωνισμούς, χωρίς κανείς να έχει την παραμικρή ένσταση για οποιοδήποτε κομμάτι της διαδικασίας  - και όπως ξέρετε, οι διαγωνισμοί είναι δημόσιοι και μπορεί να τους παρακολουθήσει οποιοσδήποτε πολίτης. Επειδή δεν πίστευαν ότι σε ένα τέτοιο κατεστραμμένο κτήριο θα προκύψει άνθρωπος που θα ενδιαφερθεί να επενδύσει,  κινήθηκαν με τη μέθοδο της λασπολογίας". 
 Καταλήγοντας ο δήμαρχος τόνισε: 

"Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. 
Μια μικροομαδούλα ανθρώπων, μετρίων, ζούσαν παρασιτικά από το Δήμο «επηρεάζοντας». 
Αυτή η ομαδούλα δεν έχει χώρο στη νέα τάξη πραγμάτων της νέας Δημοτικής Αρχής και της συμμαχίας Δημοτικού Συμβουλίου – Δημοτικής Αρχής – εργαζομένων – δημοτών".

@ Θέλουμε αποδείξεις και ονόματα για το σκάνδαλο στο Μπόουλινγκ...