Latest News

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Γ. Κουράκος: Ενώνει τη φωνή του με τον Σεραφείμ για τις "ανοικτές Κυριακές"


Αν και η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ να μην περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την...

κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ο βουλευτής της Β΄Πειραιά Γιάννης Κουράκος δήλωσε πως συμφωνεί με τον Μητροπολίτη. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κουράκος τόνισε:
«Δράττομαι της ευκαιρίας εξ αφορμής  της  αιτιολογημένα αυστηρής 
ανακοίνωσης του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς  Σεραφείμ, με την οποία  βάλλει τόσο κατά του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη όσο και κατά του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά και του αντιπροέδρου και Υπ-Εξ κ. Βενιζέλου, για την απαράδεκτη - ιστορικά και πολιτικά και ηθικά- απόφασή τους, να καταστήσουν νόμο του κράτους την κατάργηση της Κυριακής αργίας και την αναγκαστική  λειτουργία  των καταστημάτων τις Κυριακές, να συστρατευτώ μαζί του και να ενώσω τη φωνή μου  μαζί του στον  δίκαιο αυτό αγώνα.
Σε μια εποχή που η πατρίδα μας δοκιμάζεται και που η εθνική μας ταυτότητα και συνείδηση αμφισβητούνται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, έρχεται η απόφαση αυτή να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει σχέδιο  άλωσης της πνευματικής ιδιοπροσωπείας μας».