Latest News

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σε ιδιώτες μεθοδεύει να ξεπουλήσει το κολυμβητήριο



Με "προίκα" τα ετήσια έσοδα 200-250 χιλιάδες ευρώ μεθοδεύουν να παραχωρήσουν σε ιδιώτες το κολυμβητήριο του...

Δήμου Κερατσινίου.

Το δημοτικό κολυμβητήριο του Κερατσινίου αποτελούσε το στολίδι του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και αθλούνταν σε αυτό χιλιάδες δημότες με τα παιδιά τους, που απολάμβαναν με ένα συμβολικό τίμημα τα οφέλη της κολύμβησης κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού.
Όλα αυτά διακόπηκαν...αφότου ανέλαβε δήμαρχος του ενοποιημένου δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο κ.Λουκάς Τζανής...
Η κακοδιαχείριση κατά το  διάστημα της δημοτικής αρχής του κ. Τζανή οδήγησε στο κλείσιμο του κολυμβητηρίου...και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η δημοτική αρχή Τζανή φέσωσε με 80 χιλιάδες ευρώ την εταιρεία που προμηθεύει με φυσικό αέριο τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ενώ χρωστά και 20 χιλιάδες ευρώ στον επιβλέποντα χημικό μηχανικό ... ενώ οι εγκαταστάσεις του κολυμβητήριου ρημάζουν στην κυριολεξία...
Τώρα μαθαίνουμε ότι η δημοτική αρχή του κ. Τζανή ετοιμάζεται να παραχωρήσει το δημοτικό κολυμβητήριο δηλαδή την περιουσία των δημοτών σε ιδιώτες!
Μάλιστα από έγκυρες πληροφορίες σε αυτό το "σχέδιο" της δημοτικής αρχής συμμετέχουν κάποιοι παρωχημένοι πολιτικοί παράγοντες της πόλης.... που εκδηλώνουν  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την...όψιμη πρεμούρα τους για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου...
Τώρα εξηγείται το "ενδιαφέρον" τους για το κολυμβητήριο...
Επίσης τώρα αποσαφηνίζεται γιατί κάποιοι "υπεύθυνοι" της δημοτικής αρχής εισέπρατταν(εν γνώσει του κ. Τζανή) τις συνδρομές από τους δημότες για το κολυμβητήριο σε απλά χαρτιά.... με την υπογραφή τους και όχι σε θεωρημένες αποδείξεις από την εφορία.
Άραγε έφτασαν πότε... τα χρήματα αυτά στα ταμεία του δήμου;;;
Ο σκοπός και το σχέδιο ήταν  να καταχρεωθεί το κολυμβητήριο του Κερατσινίου..και να παραχωρηθεί σε ιδιώτες;
Ο χρόνος θα δείξει αλλά να γνωρίζουν κάποιοι ότι  ο Εισαγγελέας τους περιμένει.
Μάλλον τους ξαναπεριμένει.
neakeratsiniou.blogspot.gr
@ Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο και το κολυμβητήριο...