Latest News

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δουλεύουν 136 εργαζόμενους στο Δ. Πειραιά

Για δούλεμα  των 97 εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας  και 39 σχολικών φυλάκων  που κινδυνεύουν να απολυθούν από το Δήμο Πειραιά έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος με τη "Συμμαχία στον Πειραιά" Γιάννης Καρδαράς. Όπως...
σημειώνει ο ίδιος,
"στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της 10/7/2013 παρουσία εκατοντάδων ανάστατων εργαζομένων από τον αιφνιδιασμό, ο κ. Δήμαρχος αφού «έχυσε μαύρο δάκρυ» για τους 140 εργαζομένους που ουσιαστικά απολύονται, αφού τα έβαλε με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις που δημιούργησαν τη «βαρβαρότητα της γραφειοκρατίας», την «ευνοιοκρατία» και το μη σωστό καταμερισμό των εργαζομένων (αλήθεια ποιους εννοούσε;) δεν δέχθηκε την πρόταση που κατετέθη από τις παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης για συντονισμό δράσεων όλων των παρατάξεων και Δημάρχων και έκδοση κοινού ψηφίσματος «ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».
Αυτή η άρνηση του κ. Β. Μιχαλολιάκου είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Εμείς προτού αποχωρήσουμε, είπαμε στους εργαζόμενους ότι θα συνεχίσουμε μαζί τους τον αγώνα για να μην απολυθεί κανείς και ότι πρέπει να σταματήσουμε τώρα τη δικομματική Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πριν καταστρέψουν την πατρίδα μας, πριν διαλύσουν το λαϊκό θεσμό της αυτοδιοίκησης και κυρίως πριν εξαθλιώσουν την κοινωνία.
  • Σε ότι αφορά την Αξιωματική Αντιπολίτευση (Ι. ΜΙΧΑΣ) αξίζει να σημειωθεί ότι δεν συμμετείχε κανείς και καμία στη συνεδρίαση του Δ.Σ.. Μία πιθανή εξήγηση της απουσίας τους να ήταν η αιδώς (στη νεοελληνική ντροπή).
Κατά τα λοιπά
  • Προτείναμε στους Κυβερνώντες αιρετούς και πάσης φύσης μνημονιακούς ότι είναι πιο έντιμο να πάνε άμεσα οικειοθελώς στα σπίτια τους!!!                                                                
  • @ Μπορεί οι εργαζόμενοι να μένουν χωρίς δουλειά, αλλά συνεχίζεται το δούλεμα από τους πολιτικούς