Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μια αυτονόητη διευκρίνιση του "Reportaz Net"

ΤΟ REPORTAZ NET ΕΙΝΑΙ...Αν και μπορεί να θεωρείται αυτονόητο, μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσουμε ξανά ότι το "Reportaz Net" δεν έχει σχέση και πολύ περισσότερο δεν φέρει καμία ευθύνη για...
οποιαδήποτε ανάρτησή του αναδημοσιεύεται απ' άλλα sites ή blogs πειραϊκά ή μη, που παίρνουν κείμενα χωρίς άδεια. 
Μάλιστα, συχνά είτε "ξεχνούν" ν' αναφέρουν την πηγή είτε δεν είναι εμφανής η αρχική προέλευση του κειμένου, προσπαθώντας προφανώς να παραπλανήσουν τους αναγνώστες τους. 
Το κακό όμως είναι όταν προχωρούν αυθαίρετα σε διάφορες μικροαλλαγές, συνήθως στους τίτλους, που κάποιες φορές μπορεί να θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις που αναφέρονται στην αρχική ανάρτηση. Το ίδιο ισχύει για όσους κάνουν αναδημοσιεύσεις και σχολιάζουν αναρτήσεις μας στο facebook ή το Twitter ή αλλού στο διαδίκτυο. 
 Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να ελέγξουμε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε "κλεφτοκοτάς" το υλικό που παίρνει από το blog και ούτε μπορούμε να έχουμε την ευθύνη για τα σχόλια άλλων σε δικές μας αναρτήσεις...
@ Διευκρινίσουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά προς όλους τους αναγνώστες ότι δεν έχουμε καμία σχέση μ' άλλα blogs ή sites ή προφίλ στο Facebook που μπορεί να φιλοξενούν συχνά αναρτήσεις του "Reportaz Net".