Latest News

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πάρκο Δηλαβέρη: Ανοικτό για εγκαίνια, κλειστό για πολίτες {ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ}

 Κλειστό για τους πολίτες παραμένει το μεγαλύτερο άλσος του Πειραιά, όπως πολυδιαφημίστηκε το Πάρκο Δηλαβέρη στη Λεύκα. 
Αν και μισοτελειωμένο το Πάρκο μπορεί να εγκαινιάστηκε με πανηγυρικό τρόπο από το Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, αλλά μια μέρα μετά τα εγκαίνια-φιέστα η πρόσβαση είναι απαγορευμένη για το κοινό, όπως αποκαλύπτει ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ"
  Το "REPORTAZ NET" επισκέφθηκε σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι το Πάρκο Δηλαβέρη. Η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη μέρα των εγκαινίων του νέου έργου στον Πειραιά.
Κλειστή η είσοδος από την οδός Μακεδονίας

Κλειστή και η κεντρική είσοδος του πάρκου



Η αλήθεια είναι ότι στο Πάρκο Δηλαβέρη έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις, αλλά σίγουρα χρειάζονται να γίνουν πολλά ακόμα για να ολοκληρωθεί το έργο που εγκαινίασε χθες για δεύτερη φορά ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. 
( σ.σ. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Μάρτιο, δηλαδή πριν από τρεις μήνες. Και έπεται συνέχεια έως τις επόμενες δημοτικές εκλογές).

Μόνο παλαιό παράθυρο του εργοστασίου ήταν μισάνοικτο

@ Για να μην αδικήσουμε κανέναν, η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, αλλά και όσων δούλεψαν για ν' αλλάξει εικόνα το εγκαταλλελειμένο επί χρόνια Πάρκο Δηλαβερή είναι αξιέπαινη και αυτό αναγνωρίζεται από οποιοδήποτε αγάπαει την πόλη. 
Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα - στο παλαιό εργοστάσιο δεν έχει γίνει τίποτα- παρά το γεγονός ότι έχει εγκαινιαστεί ήδη δύο φορές, ενώ δεν υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο Πάρκο Δηλαβέρη.
 Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να συνεχιστούν οι προσπάθειες Δήμου και Εργαζομένων χωρίς υπερβολικές φανφάρες από τα διάφορα παπαγαλάκια και την ντουντούκα του δημάρχου...