Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ιδού η νέα επικοινωνιακή ομάδα του δημαρχούκου!!!

Ριζική ανανέωση στην επικοινωνιακή του ομάδα φαίνεται ότι ετοιμάζει ο δήμαρχος εν όψει των επερχόμενων εκλογών. 
Ήδη, η πρώτη επίσημη πρεμιέρα της νέας ομάδας επικοινωνίας έγινε στη...
 γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών στο ΣΕΦ. 
Ο δήμαρχος φέρεται να ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την παρουσίαση του προγράμματος "Εφημερίδες" και το έντυπο με τίτλο "Τα παιδιά του Πειραιά", που τους πρότεινε να ενταχθούν στην επικοινωνιακή του ομάδα!
Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,  έσπευσε να προτείνει σε κάποια παιδιά ν' αναλάβουν το δημοτικό ραδιόφωνο που το έχουν αφήσει να αργοπεθαίνει... 
"Παιδιά, είστε η τελευταία ελπίδα για να γίνει πειραιοκεντρικό το "Κανάλι 1", αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω και η Αγία Παρασκευή να βάλει το χέρι της " φέρεται να ψιθύρισε στο αυτί ενός παιδιού που τον κοιτούσε με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. 
Όμως ο δήμαρχος δεν σταμάτησε εδώ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αφού επανέλαβε ότι θα φτιάξει το μεγαλύτερο παιδότοπο των Βαλκανίων, ζήτησε από τα παιδιά να κατέβουν μαζί του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις εκλογές, δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα τους δώσει ακόμα και αντιδημαρχίες! 
Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά μόλις κυκλοφόρησε πέριξ της πλατείας Κοραή άρχισε η γκρίνια από τους παλιούς του συνδυασμού που φοβήθηκαν ότι μπορεί να χάσουν τις καρέκλες τους.
Κάποιοι σκέφτηκαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στον 7ο όροφο, αλλά δεν πρόλαβαν να φθάσουν μέχρι το γραφείο του δημάρχου, γιατί τους είπαν να μην τσιμπάνε, επειδή κάνουν πλάκα από το "Reportaz Net"...!!! 

@ Αυτή είναι επικοινωνιακή ομάδα δημαρχούκο!!!