Latest News

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα κορίτσια από τη Μάνη στην Αμφικτυονία

Ένας πολύ σοβαρός λόγος για να επισκεφθείς την 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία είναι ότι θα συμμετέχουν -και μάλιστα ενεργά όπως δηλώνουν- τα κορίτσια από...

τη Μάνη. Έτσι όλοι όσοι θέλουν θα μπορέσουν ναγνωρίσουν από κοντά τα κορίτσια από τη Μάνη, όπως και τα μέλη των υπόλοιπων συλλόγων... 
 (σ.σ. Εντάξει, τώρα δεν το σώσαμε, αλλά προσπαθήσαμε τουλάχιστον!!!)

Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, συμμετέχει και φέτος ενεργά στα δρώμενα της  3ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας, που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουνίου 2013.

Η ομάδα χορού της Π.Ε.Γ.Μ., σε συνεργασία με την Πολύμορφη Έκφραση Πολιτισμού «Λίνα Λαβούτα Μαντά», υπό την κα Ξανθένια Μαντά, θα παρουσιάσει χορευτικό δρώμενο, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 20:00 το απόγευμα.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης Νόρα Μιχαλολιάκου, δήλωσε:
«Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Π.Ε.Γ.Μ. συμμετέχει ενεργά στην Πειραϊκή Αμφικτυονία, τιμώντας τους προγόνους μας, που ήρθαν εδώ στον Πειραιά, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και κυρίως για τα παιδιά τους. Χιλιάδες Μανιάτισσες και Μανιάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς, κατοικούν στον ευρύτερο Πειραιά, χωρίς να ξεχνούν τις αρχές, τις αξίες και την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Εδώ στον Πειραιά, στην πόλη που μας αγκάλιασε, στην πόλη που αγαπήσαμε  και τιμούμε, στην πόλη που χρόνια τώρα χτυπάει δυνατά η ανυπότακτη καρδιά της Πειραϊκής Μάνης.»
Καλούμε όλες και όλους να επισκεφθούν το περίπτερό μας, στην 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία, στο Πασαλιμάνι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί σ' αυτήν την ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση, την νεώτερη ιστορία μας και τη λαϊκή μας παράδοση".

Ώρες λειτουργίας: 17:30 - 23:00

@ Όταν σε προσκαλούν τα κορίτσια από τη Μάνη, τότε το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι ν' αρνηθείς...