Latest News

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Προεκλογική φιέστα με τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά;

Αρχείο:Municipal Theatre of Piraeus.JPG
Μετά από συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προγραμματίζονται τώρα να γίνουν στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013. Αυτό τουλάχιστον προανήγγειλε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, αλλά καλό είναι να μην πάτε να βάλετε και... 
κανένα στοίχημα! Μιλώντας στη μονοθεματική συνεδρίαση ο δήμαρχος προσπάθησε να πείσει το δημοτικό συμβούλιο πως αυτή την φορά είναι οριστικό και αμετάκλητο, λέγοντας πως σήμερα θα δοθεί εντολή για να τυπωθούν οι προσκλήσεις των εγκαινίων! 
Πάντως, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του "την είπαν" και του θύμισαν πως τα τελευταία δύο χρόνια εγκαινιάζει το Δημοτικό Θέατρο ανά τρίμηνο. Μάλιστα, υποστήριξαν πως ο δήμαρχος συνδυάζει το κόψιμο της κορδέλας με την εντατικοποίηση της προεκλογικής του εκστρατείας. 
Ο δήμαρχος για να δικαιολογήσει την ασυνέπεια του λόγου του ως προς τις ημερομηνίες λειτουργίας του Θεάτρου είπε πως τον συνεπήρε το πάθος του και βιάστηκε να το εγκαινιάσει! 
@ Ας ελπίσουμε ότι τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου δεν θα μετατραπούν σε προεκλογική φιέστα, αλλά καλό είναι ούτε γι' αυτό να πάτε να βάλετε κανένα στοίχημα...