Latest News

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η μεγάλη επικοινωνιακή αποχή του δημάρχου...

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ!

Πλάκα πλάκα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει να δώσει συνέντευξη τύπου από πέρσι! Το τελευταίο ραντεβού με τους πειραϊκούς συντάκτες ήταν...
 αν θυμόμαστε καλά, τον περασμένο Νοέμβριο ή τις αρχές Δεκεμβρίου. 

Τότε είχε καλέσει τους δημοσιογράφους για να προβάλλει κάτι ιστορικά αφιερώματα στην Κανθάρου. Βέβαια δέχτηκε κι ερωτήσεις γι' άλλα θέματα που απασχολούσαν το Δήμο Πειραιά. Για παράδειγμα είχε προαναγγείλλει ότι τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου θα πραγματοποιούνταν μέσα στα Χριστούγεννα! (Μάλλον έπεσε λιγάκι έξω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...)
Από τότε πέρασαν σχεδόν έξι ολόκληροι μήνες και δεν ξανακάλεσε τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Δήμου.
 Απλώς περιορίστηκε να μιλάει εκ του ασφαλούς μόνο στο δημοτικό ραδιόφωνο, όπου υποτίθεται πως απαντάει σε ερωτήσεις ακροατών. 
Φυσικά ο δήμαρχος μπορεί να πιστεύει πως δεν είχε τίποτα σημαντικό ν΄ανακοινώσει στους δημοσιογράφους και κατ' συνέπεια να ενημερώσει τους πολίτες του Πειραιά. Αν κι όλο αυτό το διάστημα "τρέχουν" αρκετά σοβαρά θέματα στην πόλη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι  μόνο τους τελευταίους τελευταίους μήνες έχει συναντηθεί τρεις φορές με τον πρωθυπουργό χωρίς να έχει κάνει καμία επίσημη ενημέρωση στους πειραϊκούς συντάκτες ώστε να ενημερωθούν οι δημότες για το τι σχεδιάζεται να γίνει ή να μη γίνει στην πόλη.
Ίσως δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο τόσο μεγάλης αποχής δημάρχου με δημοσιογράφους...

Βέβαια δεν αποκλείεται να σχεδιάζει να δώσει καμία συνέντευξη τύπου με αφορμή την Πειραϊκή Αμφικτυονία ή τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Βεάκειο! Τότε μάλλον δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του κανείς πειραϊκός συντάκτης, εκτός ίσως απ' όσους έχουν εργασιακή σχέση με το Δήμο ... 

@  Κρίμα τα λεφτά που δώσανε για τα καρεκλάκια με πάσο στο κτίριο της Κανθάρου!