Latest News

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το λάθος με την παρουσίαση της Νόνης Δούνια [ΦΩΤΟ}

Ο Δήμος Πειραιά "επιστράτευσε" για μια ακόμη φορά στην παρουσίαση εκδήλωσης το "βαρύ πυροβολικό" με το όνομα Νόνη Δούνια, Ωστόσο, δεν απέφυγε να επαναλάβει το... ίδιο λάθος, που είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. ( Αν θυμάμαι καλά στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου....)
Η παρουσία της πρώην παρουσιάστριας και μοντέλου έχει ένα νόημα, όταν προαναγγέλεται εγκαίρως από τους διοργανωτές και τους μόνιμους χορηγούς επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά.
http://www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20130520_331767.jpg&width=360&height=240 Δεν μπορεί να κρατάς μυστικό ότι η εντυπωσιακή Πειραιώτισσα θα κάνει την παρουσίαση της εκδήλωσης των εγκαινίων της 3ης Πειραιακής Αμφικτυονίας στο Πασαλιμάνι. 
Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος για να κάνει τη διαφορά στην εκδήλωση. Διαφορετικά την παρουσίαση θα μπορούσε να κάνει κάποιο άλλο άγνωστο, άχρωμο και παντελώς αδιάφορο πρόσωπο.
@ Τώρα αυτά είναι απλά βασικά και αυτονόητα πράγματα που μάλλον δεν χρειάζεται να τα επισημαίνουμε, αλλά κάποιοι δεν τα πιάνουν με την πρώτη...