Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αρμαγεδδών σαρώνει τα πάντα στα ΜΜΕ

http://images.newsnow.gr/14/143704/o-armagedon-paramonevei-1-315x236.jpgΑν κάποιος έλεγε πριν από λίγο καιρό ότι μπορεί να κλείσει η ΕΡΤ μάλλον δεν θα τον πίστευε κανείς. Όμως το είδαμε κι αυτό, όταν το ανακοίνωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, πρώην υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης και νυν...
αρμόδιος υπουργός. 
Μάλιστα, ο τελευταίος δήλωσε δημόσια ότι όσοι εργάζονται στην ΕΡΤ είναι ρουσφέτια τκαι προσλήφθηκαν με πολιτικό μέσο στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Και ίσως να μην έχει πολύ άδικο, αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι που διορίζονταν στο μέγαρο της Αγίας Παρασκευής. 
Φυσικά ανάμεσα στους περισσότερους από 2.600  υπάρχουν και επαγγελματίες των ΜΜΕ που δεν είχαν καμία άλλη δουλειά εκτός από την ΕΡΤ. 
Τώρα κι αυτοί θα βρεθούν στο δρόμο και θα ζήσουν τον εφιάλτη της ανεργίας, όπως χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί τους που έμειναν χωρίς εργασία. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, έχουν χάθει περί τις 5.000 θέσεις εργασίας στα ΜΜΕ τα πέντε τελευταία χρόνια. 
Το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει το επόμενο διάστημα και με άλλους εργαζόμενους κρατικών και δημοτικών ΜΜΕ. Ακόμα χειρότερη αναμένεται να είναι η τύχη όσων εργαζόνται στα ιδιωτικά, όπου συνήθως υφίσταται σε τριπλάσιο βαθμό όσα συμβαίνουν στα κρατικά μέσα ενημέρωσης.