Latest News

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται στη Δραπετσώνα


Και ξαφνικά ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κατέβει να μιλήσει για τη φτώχεια "στη Δραπετσώνα που δεν έχουν πια ζωή". Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή της περιοχής, το τάιμινγκ, αλλά και το θέμα της ομιλίας...
περί φτώχειας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι λόγοι πρέπει  μάλλον να αναζητηθούν στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, όπου έδιναν προβάδισμα στη ΝΔ.  
Πέρα από τις δημοσκοπήσεις- μαϊμού, εκείνο όμως που θα έπρεπε να τους ανησυχεί περισσότερο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν φαίνεται να πείθουν τον κόσμο πως αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου. 
Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν καταλάβουν όσο είναι ακόμα καιρός στην Κουμουνδούρου ότι δεν είναι πλέον το κόμμα του 4% που αγωνιά αν θα μπει ή όχι στη Βουλή, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση που είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της χώρας σε μια δύσκολη συγκυρία...
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ στην Πλατεία Βάρναλη (απέναντι από το Δημαρχείο Δραπετσώνας), σε ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα άμεσα μέτρα για την ανακούφιση από τη φτώχεια.  

@ Τα υπόλοιπα λόγια είναι φτώχεια Αλέξη...