Latest News

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Λιμάνι χωρίς μεσάζοντες κανονικά και με το νόμο!

Μαθαίνουμε ότι τελικά η διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες στο λιμάνι, όχι μόνο δεν απαγορεύτηκε κάτω στον Πειραιά, αλλά έγινε κανονικά και με...
το νόμο!
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε δώσει εντολή (;) να πάνε από τα ξημερώματα καμιά ντουζίνα άνδρες της Δημοτική Αστυνομίας, ώστε να επιτηρούν τον χώρο της διάθεσης προϊόντων. 
Η παρουσία των δημοτικών αστυνομικών φαίνεται πως ήταν απαραίτηση, ώστε τα δεκάδες μέλη και φίλοι του "Λιμανιού" να μπορούν να προμηθευτούν με ασφάλεια τα προϊόντα τους. 
Για να περάσει η ώρα, οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν και ελέγχους-ρουτίνας, ενώ για να δικαιολογήσουν τις κυριακάτικες υπερωρίες δεν παρέλειψαν να υποβάλλουν μηνύσεις σε κάποιους "ανεξάρτητους" παραγωγούς. 
Παρ όλα αυτά, η διάθεση φθηνών προϊόντων στους δημότες της πόλης ολοκληρώθηκε και το "Λιμάνι της Αγωνίας" δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις δράσεις του. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, "η ψυχραιμία, η καλή οργάνωση και η ωριμότητα των πολιτών διέσωσαν το πανηγυριώτικο κλίμα που είχε δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί".  
Από το "πανηγύρι" με τη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πέρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά Γιάννης Καρδαράς και Μαρία Σταθάκη.
@ Εκείνο που δεν μάθαμε είναι αν οι δημοτικοί αστυνομικοί αγόρασαν προϊόντα από τους παραγωγούς ή έδειξαν να είναι υπεράνω χρημάτων, καθώς, όπως είναι γνωστό, αμοίβονται πλουσιοπάροχα από το Δήμο...