Latest News

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μια ανόητη «κόντρα» δήμαρχου- ΣΥΡΙΖΑ

http://www.solidarity4all.gr/sites/www.solidarity4all.gr/files/styles/news_inside/public/images/news/50681-532-11-960_2.jpgΧωρίς νόημα μοιάζει να είναι αυτή η «κόντρα» ανάμεσα στον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και το ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή είναι η διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, που πραγματοποιεί και σήμερα η δημοτική παράταξη...

 «Το Λιμάνι της Αγωνίας». 

Ανεξάρτητα εάν συμφωνεί κανείς ή όχι με την μετατροπή ενός δήμου ή μιας παράταξης σε μπακάλικο, η αντιπαράθεση φαίνεται να μην έχει κανένα νόημα εκτός ίσως από καθαρά ψηφοθηρικά κίνητρα. 

Ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεμπόριο και απειλεί να απαγορεύσει αυτές τις διανομές, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ. (Μάλλον ανησυχεί να μην χαλάσει την εικονική πραγματικότητα ότι δεν πεινάει κανείς και φοβάται μήπως χάσει κανένα ψήφο κάτω στο λιμάνι...)  

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Πειραιά και «Το Λιμάνι της Αγωνίας» καταγγέλλουν τον "μνημονιακό" δήμαρχο για αυταρχική συμπεριφορά και επισημαίνει την αποδοχή της διανομής τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, που, όπως υποστηρίζουν, ανακουφίζουν τους κατοίκους της περιοχής. ( Ίσως νομίζουν ότι έτσι θα κερδίσουν κανέναν ψήφο ή ότι μπορεί να λύσουν το πρόβλημα της φτώχειας στον Πειραιά...) 

 @Μιλάμε ότι αυτή η κόντρα δεν έχει νόημα για τους δημότες, δηλαδή θεωρούν ότι είναι α-νόητη!