Latest News

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Της Χρυσής Αυγής έγινε ξανά στη Βουλή {ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ}

Αποβολή χρυσαυγίτη μετά από νέες χυδαιότητες-Φώναξαν Χάιλ Χίτλερ μέσα στη Βουλή
Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ "Χρυσή Αυγή" με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο παίχτηκε  σε συνεδρίαση της Βουλής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αποβολή χρυσαυγίτη μετά από νέες χυδαιότητες-Φώναξαν Χάιλ Χίτλερ μέσα στη ΒουλήΤην ενεργοποίηση των διατάξεων για την επιβολή πειθαρχικών μέτρων διέταξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, κρίνοντας ότι επέδειξε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανάρμοστη συμπεριφορά. Μάλιστα, κατά την αποχώρηση των βουλευτών του κόμματος από την Ολομέλεια, ακούστηκε η φράση «Χάϊλ Χίτλερ» τρεις φορές και σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό, που τηρείται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, η φωνή που επαναλαμβάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό ανήκει σε βουλευτή.

Είχε προηγηθεί η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Τσίπρα για τον αντιρατσιστικό νόμο, όταν ήρθε η σειρά να συζητηθεί η ερώτηση του κ. Ηλιόπουλου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε «σούπα» την ερώτηση του κ. Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «ο μίστερ Τσίπρας κοιμάταιτον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός».
Αποβολή χρυσαυγίτη μετά από νέες χυδαιότητες-Φώναξαν Χάιλ Χίτλερ μέσα στη Βουλή
Στο άκουσμα της πρόσκλησης του φρούραρχου, χειροκρότησαν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων που άκουσαν όμως τον κ. Ηλιόπουλο να απευθύνεται σε αυτούς με φράσεις του τύπου «άντε ρε ξεφτίλες», «άντε ρε ξεφτιλισμένοι», «χειροκροτείστε γίδια», «αν εσείς θέλετε να παλέψετε για το δημοκρατικό τόξο, εμείς θα παλεύουμε για το ελληνικό τόξο», «καθίστε κάτω, τον εθνικισμό δεν θα τον νικήσετε».
«Σας αφαιρώ το λόγο», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
«Να αφαιρέσετε το λόγο από τον εαυτό σας», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
«Δεν είστε σε καμία συμμορία εδώ…», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής. «Η συμμορία είστε εσείς και το απόκομμα από το οποίο προέρχεστε», ακούστηκε να λέει ο κ. Ηλιόπουλος.