Latest News

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ποιοι σταρ έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών


Κάποιοι ξεκίνησαν εξαιρετικά νωρίς, όπως η Ντρίου Μπάριμορ. Κάποιοι ξέχασαν να σταματήσουν, όπως ο Έλτον Τζόν. Αλλά όλοι σόκαραν τους φαν τους όταν βγήκαν και το παραδέχθηκαν...


«Έχω κάνει σχεδόν όποιο ναρκωτικό μπορείς να σκεφτείς, Κοκαΐνη, ecstasy, LSD και, το αγαπημένο μου, ηρωίνη», Αντζελίνα Τζολί (The Mirror, 1996)
«Δεν έχω ζήσει την ζωή μου με τον σωστό τρόπο προκειμένου να γίνω πολιτικός. Έχω πηδήξει υπερβολικά πολλές γκόμενες και έχω κάνει υπερβολικά πολλά ναρκωτικά. Αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός και αν το σλόγκαν της προεκλογικής καμπάνιας μου είναι 'Ήπια μέχρι και το νερό από το bong'», Τζόρτζ Κλούνεϊ (Newsweek, 2011)
«Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ψάχνοντας το γρήγορο χάι. Έχω κάνει ναρκωτικά κάτω από γέφυρες αυτοκινητόδρομου παρέα με Μεξικάνους συμμορίτες και σε σουίτες ξενοδοχείων των 1.000 δολαρίων την μέρα. Τώρα ρουφάω βιταμινούχο νερό και τρώω άγριο σολομό», Άντονι Κίντις, Red Hot Chilli Peppers (από την αυτοβιογραφία του Scar Tissue, 2005)
«Η κοκαΐνη, ελαφρώς καμουφλαρισμένη ως «ημερήσια έξοδα», ήταν μέρος του budget των ταινιών. Μας την προμήθευαν γιατί ήταν κάτι που όλοι έκαναν. Οπότε απλά έκανες μια συμφωνία αντί π.χ. για κοκτέιλ να σε περιμένει στο καμαρίνι μια γραμμή», Ντένις Κουέιντ (Newsweek, 2011)
«Είχα μια σακούλα με μανιτάρια στο ψυγείο μου. Η γάτα μου συνήθιζε να μπαίνει μέσα και να τρώει. Οπότε σκέφτηκα να τα κάνω μαζί του. Θυμάμαι να καθόμαστε πάνω στο κρεβάτι μου και, για ώρες, να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν κουνιόμασταν, απλά κοιταζόμασταν στα μάτια. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν ο αδελφός μου», Νίκολας Κέιτζ (Late show with Davide Letterman, 2010)
«Έχω κάνει ναρκωτικά και για αυτό ξέρω ότι δεν μου αρέσουν. Δοκίμασα διάφορα προκειμένου να πάρω μια ενημερωμένη απόφαση, αλλά δεν μου άρεσε κανένα εκτός από την μαριχουάνα. Δεν το θεωρώ καν ναρκωτικό. Θα έπρεπε να το νομιμοποιήσουν», Μέγκαν Φοξ
«Όταν ήμουν 10 καθόμουν σε ένα δωμάτιο με μερικούς εφήβους που κάπνιζαν μαριχουάνα. Μου έδωσαν γιατί το θεωρούσαν χαριτωμένο να δουν ένα μικρό κορίτσι να είναι 'φτιαγμένο'. Σταδιακά πέρασα στην κοκαΐνη, γιατί θεώρησα ότι και τότε θα με βρίσκει ο κόσμος 'χαριτωμένη'», Ντριου Μπάριμορ
«Συνεχίζω να αγαπώ τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά. Αν είχα ένα ναρκωτικό να επιλέξω, αυτό θα ήταν τα 'μαγικά μανιτάρια'», Σιένα Μίλερ (The Guardian, 2007)
«Την εποχή που, στα 70s, ήμουν παρουσιάστρια ειδήσεων στο Νασβιλ έκανα κόκα μαζί με το τότε αγόρι μου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να παραδεχθώ δημόσια. Πήγαινα στην εκκλησία κάθε Κυριακή, στις συναντήσεις για προσευχή κάθε Τετάρτη. Και, όταν μπορούσα, έκανα ναρκωτικά», Όπρα Γουίνφρεϊ (The Oprah Winfrey Show, 1995)
«Η μαριχουάνα μου επιτρέπει να έχω σώας τας φρένας και να είμαι ευτυχισμένος. Είναι το μόνο ναρκωτικό που θεώρησα ποτέ ότι είχε νόημα να πάρω», Τζόρτζ Μάικλ (South Bank Show, 2008)
«Είχα χάσει τον εαυτό μου στην κοκαΐνη, το ποτό και ποιος ξέρει τι άλλο. Προφανώς ποτέ δεν πήρα το memo ότι η περίοδος της εγωιστικής γενιάς είχε τελειώσει», Έλτον Τζον (από την αυτοβιογραφία του Love is the Cure, 2012)
«Άρχισα να βγαίνω και να παίρνω ecstasy. Από εκεί πολύ γρήγορα πέρασα στην crystal meth. Όπως με όλα τα ναρκωτικά, στην αρχή τα πράγματα είναι υπέροχα και μετά, σιγά σιγά, η ζωή σου αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα. Είχα φτάσει να είμαι 40 κιλά», Φέργκι, Black Eyed Peas
«Δεν έχω υπάρξει ποτέ μανιώδης καπνίστρια μαριχουάνας, αλλά η στάση της Αμερικής απέναντι της είναι γελοία. Με δουλεύετε; Αν οι πάντες κάπνιζαν, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος», Κρίστεν Ντάνστ (Daily Mail, 2007)