Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το χαμένο στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά


http://s.enet.gr/resources/2013-05/48_grafima-thumb-large.jpg Ο Αντώνης Σαμαράς είδε να χάνεται ένα μέρος της οικογενειακής περιουσίας πριν από λίγες ημέρες, όταν ο αδελφός του Αλέξανδρος δώρισε το ποσοστό του 0,7% και κάτι στο παλαιό εργοστάσιο της ΗΒΗ... στο Δήμο Πειραιά. 
Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι όταν έτρωγε με το δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο ότι θα του έδινε ένα κομμάτι από την περιουσία της οικογένειάς του.
 Έτσι αποφάσισε να φύγει μετανάστης για τη μακρινή Κίνα μπας και ρεφάρει με την πλάκα που έπαθε στο λιμάνι

Από το Μέγαρο Μαξίμου άρχισαν να διαρρεύουν και τα διάφορα μπλε και μη παπαγαλάκια ν' αναμεταδίδουν αμάσητα πως ο πρωθυπουργός πάει για να φέρει κινέζικες επενδύσεις στην Ελλάδα. Επί της ουσίας πάει να παρακαλέσει τους Κινέζους να έρθουν να πάρουν κοψοχρονιάς κανένα "φιλέτο" της χώρας.  
Ο ίδιος μπορεί πριν το Πάσχα μπορεί να μιλούσε για ανάπτυξη αλλά τελικά φαίνεται μετά την Ανάσταση είδε το φως το αληθινό. Η ανάπτυξη είναι ακόμα πολύ μακριά και δεν την βλέπουμε ούτε με τα πιο αισιόδοξα κυβερνητικά κυάλια. 
Αν το στοίχημα είναι να έρθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες μόνιμες θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς, τότε ας του πει κάποιος πως αυτό έχει χαθεί πριν ακόμα ξεκινήσει τα ταξιδάκια ανά τον κόσμο...
@ Αυτό είναι το χαμένο στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά...