Latest News

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δύσκολοι καιροί για τον υπουργό Κ. Μουσουρούλη


Η κακή ημέρα από το πρωί φαίνεται.
Αλλά ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης δεν έδωσε σημασία στο τροχαίο ατύχημα που ...


τον μπλόκαρε την Τρίτη στη λεωφόρο Ποσειδώνος και αναγκάστηκε να ανεβεί τελικά στην Αθήνα εποχούμενος σε μηχανή (χωρίς κράνος) για να προλάβει τουλάχιστον να μιλήσει στο πάνελ του 2ου Posidonia Sea Tourism Forum που διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής. Την έναρξη και τη σχετική photo opportunity φυσικά τις έχασε.

nnn

Μικρή καταστροφή, αλλά ήταν μόνο η αρχή. Μόλις επέστρεψε στο γραφείο του, στον Πειραιά, πάλι με μοτοσικλέτα για να προλάβει το ραντεβού του των 12.00 με τους καφτανοφόρους αντιπροσώπους του Οργανισμού Λιμένος του Ντουμπάι, ήταν η σειρά του όχι μόνο να τον στήσουν αλλά και να τον εκνευρίσουν. Οι άραβες απεσταλμένοι μπέρδεψαν τα ραντεβού και αντί για τον Κωστή Μουσουρούλη πήγαν στην υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη.

nnn

Πυρ και μανία ο υπουργός, καμία διάθεση δεν είχε πλέον να κουβεντιάσει με τους εκπροσώπους του Dubai Maritime City Authority περί συνεργασίας ελληνικών λιμανιών με αυτό του Ντουμπάι, περί λιμενικής πολιτικής γενικότερα, ίσως και για επενδύσεις. Εβαλε τους συνεργάτες του να εντοπίσουν τους Αραβες και να τους ενημερώσουν ότι δεν έχει πλέον χρόνο να τους διαθέσει, ούτε το απόγευμα - όπως ζήτησαν εκείνοι για να επανορθώσουν - ούτε ποτέ. Καλά, αυτό το τελευταίο αν θέλουμε το πιστεύουμε...

"BHMAτοδότης"
@ Καλά είναι ακόμα υπουργός Ναυτιλίας ο Κ. Μουσουρούλης;