Latest News

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το επικοινωνιακό ναυάγιο του δημάρχου...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVjj8OmX6A56DUEPovvzd70YPBv9MqIiyhpCF8c3nkH0R-5K-r8O3W4o_fc56_1bF7UdGti16V-Z02xO2J-bhNck3Zjly1Vx5DRtjiM-mtd4-InOc4kMS3yYVDDNzKBUoSdWwy7g2EFmc/s320/Dead_sea_newspaper.jpgΤο "τσουνάμι" των αντιδράσεων ανάγκασε να τα μαζέψει στο θέμα των 40.000 ευρώ για διορισμό δημοσιογράφου, γραφίστα και έκδοση...
 
εφημερίδας προεκλογικά. 
Οι αντιδράσεις ήταν έντονες όλες τις προηγούμενες μέρες όχι μόνο από την Αντιπολίτευση αλλά και από μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου.
Τουλάχιστον 3- 4 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου είχαν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν κονδύλια για έκδοση προεκλογικά δήθεν εφημερίδας του Δήμου (δες του Λουκά Τζανή). Μεγάλη όμως ήταν και η κατακραυγή από τα Μέσα Ενημέρωσης Έτσι μπροστά στο ενδεχόμενο να καταψηφιστεί το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος το πήρε πίσω το θέμα. Ήταν σαφές ,ότι δεν μπορούσε να περάσει τέτοιο θέμα όταν τα οικονομικά του Δήμου είναι σε οριακό σημείο ,εκατοντάδες εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και ενώ υπάρχει και δημοσιογράφος και γραφίστας στην Δημοτική Επιχείρηση που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν . Αυτά τόνισαν τόσο ο Ζαχαρίας Ζούπης ,όσο και ο Κώστας Χρονόπουλος , η Ξένια Φωτίου , η Μαρία Μαίλη, ο Κώστας Κούβαρης , η Μαρία Μαράκου κ.α Με αυτή τι κίνηση είναι πλέον ξεκάθαρο ότι «η πλάκα τελείωσε » και δε μπορεί κανείς να παίζει με τα λεφτά των Δημοτών. 
Όποιος θέλει να κάνει διαφήμιση για τον εαυτό του ας προσλάβει όσους Δημοσιογράφους θέλει αλλά με δικά του λεφτά.
Φάνηκε όμως και η δυνατότητα να φρακάρονται απαράδεκτες επιλογές του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο. 
 Επίσης θλιβερή η εικόνα του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου με μια Πρόεδρο, η οποία όχι απλά είναι ανεπαρκής για τον ρόλο που της έχει ανατεθεί, όχι απλά δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά δεν σέβεται και τίποτα και κανέναν. 
Δεν σέβεται Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέγονται επί δεκαετίες....