Latest News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το παράπονο της Μαρίας Ρεπούση

Ένα απίστευτο παράπονο φαίνεται να έχει η Μαρία Ρεπούση. H βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με τους 1.500 σταυρούς στην Α' Πειραιά, διαμαρτύρεται γιατί έφαγε πόρτα σε...  
σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια.
Τουλάχιστον αυτό νομίζει η ίδια, όπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη Στέφανος Χρήστου. Ο τελευταίος εξέδωσε ανακοίνωση (!) κι απολογείται δημόσια στη βουλευτή, γιατί δεν προσκλήθηκε σε σύσκεψη -δεν είχε κληθεί κανείς βουλευτής- συμμετείχαν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων για το αναπτυξιακό συνέδριο του Πειραιά. 
 Στη σύσκεψη συζητήθηκαν κατά βάση διαδικαστικά θέματα για την προετοιμασία και τη διοργάνωση ενός συνεδρίου αναπτυξιακού χαρακτήρα το οποίο θα αφορά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. 
Πρόκειται για διάφορα αναπτυξιακά συνέδρια που κατά καιρούς διοργανώνονται στην πόλη. Εκεί, τοπικοί παράγοντες ανταλλάσσουν μεταξύ τους απόψεις και συνήθως τις επαναλαμβάνουν στο επόμενο αναπτυξιακό συνέδριο, αφού δεν υλοποιείται τίποτα στον Πειραιά. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας εκθέτει τη Μαρία Ρεπούση, καθώς εμφανίζεται να διαμαρτύρεται γιατί δεν εκλήθη σε μια τυπική σύσκεψη. Σημειώνεται ότι η ίδια δεν έχει εκδώσει ανάλογο δελτίο τύπου- προφανώς η επιστολή στάλθηκε μόνο στον Αντιπεριφερειάρχη- και δείχνει ότι εκείνο που την ενδιαφέρει αποκλειστικώς είναι να λαμβάνει προσκλήσεις και να παρίσταται σε εκδηλώσεις της εκλογικής της περιφέρειας. 
 @ Παρακαλείται, όποιος τοπικός φορέας ή σύλλογος πραγματοποιεί οποιαδήποτε είδους εκδήλωση να μην ξεχνά να στέλνει πρόσκληση στη Μαρία Ρεπούση, γιατί είναι και παραπονιάρα...