Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Γιατί η Χρυσή Αυγή τους έχει πάρει τα σώβρακα...

Φαίνεται ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β' Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη θεωρεί ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της εκλογικής της περιφέρειας. Αλλιώς δεν εξηγείται...



το γεγονός ότι βρήκε τον χρόνο να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής Άγγελο Συρίγο. Η συνάντηση έγινε- λέει-  προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συμμετοχή της, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις εργασίες της Ad Hoc Επιτροπής του Συμβουλίου για θέματα Ρομά. (Κάτι τέτοιο σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, το οποίο λέει και διάφορα ακαταλαβίστικα πράγματα σχετικά με το ίδιο θέμα). 
Αυτό δεν είναι κακό και δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν πλην από τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Το κακό είναι ότι συνεχίζει να μην ασχολείται με τα προβλήματα των κατοίκων που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.  Και μετά θα αναρωτιούνται γιατί η Χρυσή Αυγή τους έχει πάρει τα σώβρακα, ανεβάζοντας τα ποσοστά της- είναι σχεδόν τριπλάσια από εκείνα της ΔΗΜΑΡ- ακόμα και στις λαϊκές συνοικίες της Β' Πειραιά, όπως το Πέραμα.