Latest News

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πως θα γίνετε Δωρητής στον Δήμο Πειραιά


Αν θέλετε να γίνετε δωρητής στον Δήμο Πειραιά και δεν ξέρετε τον τρόπο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα του…

αδερφού του πρωθυπουργού Αλέξανδρου Σαμαρά για το εργοστάσιο της ΗΒΗ, όπως τα περιγράφει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς. 
Λέει λοιπόν: 
«Η προσπάθεια του Δημάρχου που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα (1) μήνα ήταν μεθοδευμένη με μαεστρία, με αδιαφάνεια και με μυστικότητα αλλά προσέκρουσε στην αντίδραση των μελών του Δ.Σ. του Γ’ Διαμερίσματος Ν. Φαλήρου, στο χώρο του οποίου επιχειρείται η ανέγερση ενός φαραωνικού Ιδιωτικού Νοσοκομείου, ενώ ήδη η περιοχή υποφέρει από το παρατύπως και άνευ περιβαλλοντικών όρων λειτουργούν επίσης ιδιωτικό νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ. 
Η πρόταση του Δημάρχου απερρίφθη πανηγυρικά τόσο από την πλειοψηφία όσο και από τη μειοψηφία, παρά την επιχειρηθείσα εκ μέρους του εκβίαση ότι πριμοδοτούν τα ιδιωτικά συμφέροντα του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ. 
Επειδή σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στον ημερήσιο Τύπο είχαμε καταγγείλει τη συμμετοχή παραγόντων της ΝΔ στην «επένδυση» (όπως την αποκαλεί ο κ. Δήμαρχος τάζοντας τα γνωστά ανταποδοτικά οφέλη εάν γίνει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ο κ. Δήμαρχος, ενώ αρχικά αρνήθηκε τη συμμετοχή παραγόντων της ΝΔ, υποχρεώθηκε εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ να αναγνώσει στο ΔΣ της 30/4/2013 πρόσφατη επιστολή του αδελφού του Πρωθυπουργού Αλέξανδρου Κ. Σαμαρά ότι ΔΩΡΙΖΕΙ το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο (κοντά στο 1%) στο ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. 
Και έτσι με αυτή τη «φαντεζί» κίνηση ο μεν αδελφός του Πρωθυπουργού βαφτίζεται ως «ΔΩΡΗΤΗΣ» του Δήμου Πειραιά και ο Δήμαρχος νομίζει ότι ξεπλένει την αδιαφάνειά του, την παρανομία του και την αδιαφορία του για τη Δημόσια Υγεία και την υπεράσπιση των 2 Δημόσιων Νοσοκομείων (ΤΖΑΝΕΙΟ-ΜΕΤΑΞΑ και Κρατικό Νίκαιας).