Latest News

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το αυτογκόλ του Στέλιου Μπρατσόλη


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_REbgahPPm0R2V-VWUxFuD-6eoiHXipfgc4-TGlkXviMOLa5g2PqXwwbe2ExgcyDZLeWYIB81aOKPXOeIR0tPzAi1BzhD73lXHWcvyfvGjv2jn7jIXPqsNptRKiflpDezEk_uY6Jomf1e/s1600/0.jpgΤο σύστημα "πλημμύρα" φαίνεται πως εφαρμόζει ο Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος έχει εξαπολύσει μια επικοινωνιακή επίθεση, διεκδικώντας την επανεκλογή του στην προεδρία... της ΕΠΣΠ. 
 Με μια νέα ανακοίνωση-ποταμό προκαλεί δημόσια τον "αντίπαλο" του πρώην βουλυτή του ΛΑΟΣ και παλαίμαχο ποδοσοφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργο Ανατολάκη. Τον καλεί να πάρει θέση με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Μάλιστα, ρωτά ούτε λίγο ούτε πολύ αν προτίθεται να συγκρουστεί με τα κυβερνητικά σχέδια, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά! 
Εννοείται ότι κάτι τέτοιο θα κάνει ο ίδιο, αλλά προφανώς δεν περιμένει να εκλεγεί πρόεδρος; 

Πραγματικά δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε τους συσχετισμούς στα ποδοσφαιρικά σωματεία. Πολύ περισσότερο δεν μας καίγεται καρφί ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΠ. 
Όμως θα θέλαμε να πούμε απλά ότι μάθαμε ότι ο Ανατολάκης είναι βασικός "αντίπαλος" του Στέλιου Μπρατσόλη από τον ίδιο! (σ.σ. Δεν έχουμε λάβει κανένα επίσημο ή μη δελτίο τύπου από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού). 

Αυτό θεωρούμε ότι είναι επικοινωνιακό αυτογκόλ του Στέλιου Μπρατσόλη, γιατί δείχνει αγωνία για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου. Εκτός αν θεωρεί τόσο σίγουρη τη νίκη του και θέλει να την κάνει να φανεί μεγαλύτερη, ανεβάζοντας τον αντίπαλο του τόσο ψηλά.
 Αν, λοιπόν, δεν συμβαίνει αυτό και δεν το κάνει εσκεμμένα, τότε ίσως προλαβαίνει να το πάρει αλλιώς πριν είναι αργά... 
@ Ευχαριστούμε για την πασχαλιάτικη κάρτα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές...