Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δίνει πίσω τις πινακίδες ΙΧ, μόνο αν έχεις "Μπάρμπα από την Κορώνη"!

Αν σας έχουν πάρει τις πινακίδες του ΙΧ επειδή το είχατε παρκάρει παράνομα, τότε υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τις πάρετε αμέσως πίσω από την αρμόδια υπηρεσία του...

Δήμου Πειραιά. 
Έναν απίστευτο, αλλά άκρως χρηστικό τρόπο παραλαβής πινακίδων του ΙΧ αποκάλυψε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης. Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο περιέγραψε την περιπέτεια μιας γνωστής του που της είχαν πάρει τις πινακίδες από το παράνομα παρκαρισμένο ΙΧ τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά, εφαρμόζοντας αυστηρή εντολή του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Η εντολή ήταν να αφαιρεθούν οι πινακίδες από όσα αυτοκίνητα παρκάρουν παράνομα ή τα έχουν εγκαταλείψει οι ιδιοκτήτες τους, μετατρέποντας τους δρόμους της πόλης σε ένα απέραντο πάρκινγκ. ( σ.σ. Λες κι έχουν που αλλού να παρκάρουν στον Πειραιά). Σύμφωνα με τον Ιωσήφ Βουράκη, η γνωστή του πήγε στη Δημοτική αστυνομία και πλήρωσε κανονικά την κλήση. Όμως ο υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει πίσω τις πινακίδες, εφαρμόζοντας την εντολή του δημάρχου. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε "ο από μηχανής θεός", όπως συνέβαινε στις αρχαίες τραγωδίες. Και της σφύριξε να απευθυνθεί στο διπλανό γραφείο.Εκεί- λέει - είναι ένας συγγενής του δημάρχου που θα της τακτοποιούσε άμεσα το θέμα. Όπως κι έγινε το...θαύμα, αφού πήρε πίσω τις πινακίδες του ΙΧ που είχε αρνηθεί να δώσει λίγο πριν ο αρμόδιος υπάλληλος.
Κάπου εκεί χάσαμε από την οθόνη του υπολογιστή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να μπορέσουμε να δούμε τι απάντησε ή αν έδωσε κάποια απάντηση ο δήμαρχος.

@ Πάντως, θα μπορούσε να πει πως δεν φθάνει που εξυπηρέτησαν την γνωστή του, έδωσε στεγνά και τον Μπάρμπα από την Κορώνη..