Latest News

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μήπως (θα) παίζει μόνος του ο Μαρινάκης...

Μέσα στον κλίμα των ερυθρόλευκων πανηγυρισμών στο λιμάνι του Πειραιά έμοιαζε να είναι εξαίρεση το σχόλιο για τον Ολυμπιακό στον τελικό κυπέλου, που δημοσιεύτηκε στο "Reportaz Net" (ΕΔΩ). 
Ωστόσο...  
φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν ακόμα να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. 
Πέρα από τα θετικά σχόλια λάβαμε κι ένα e-mail που έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη για το θέμα. 
Διαβάστε την...

"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παίρνει ένα παιχνίδι χάρη σε μια εξόφθαλμα υπέρ του απόφαση της διαιτησίας. 
Προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός επικρατεί δίχως να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του, όπως συνέβη στον τελικό με τον Αστέρα. 
 Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι αντίπαλοί του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιδρούν με ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες για την παρασκηνιακή δράση του Ολυμπιακού. Ο Γιάχος δεν είναι ο πρώτος διαιτητής που επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και επηρεάζει την έκβαση ενός αγώνα του Ολυμπιακού. Ούτε ο Τριτσώνης. Είναι πιθανό να μην είδαν καλά το χέρι του Μανιάτη, να μην ήταν σίγουροι. Αλλά ήταν σαφές ότι η αμφιβολία τους θα πήγαινε υπέρ του δυνατού. Ανεξαρτήτως από το ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ικανότητά τους εάν δεν είδαν τη φάση. Ειδικά αυτή η καινοτομία με τον διαιτητή γραμμής, ξεφτιλίστηκε εντελώς με τη συγκεκριμένη φάση. Ούτε είναι η πρώτη φορά που ένας τελικός εγχώριας διοργάνωσης είχε κακό ποδόσφαιρο, κακή διαιτησία, κακή συμπεριφορά ποδοσφαιριστών. Έχουν ξαναγίνει και θα ξαναγίνουν χειρότερα… Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που οι οπαδοί μιας ομάδας αποχωρούν μαζικά προτού γίνει η απονομή. Στη δική τους ομάδα. Αυτό ήταν το γεγονός που θα χαρακτηρίζει πάντοτε τον τελικό του 2013. Ούτως ή άλλως, οι 22.000 φίλοι του Ολυμπιακού που πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους σε έναν τελικό, ήταν πολύ λίγοι για τα δεδομένα και το μέγεθος αυτού του συλλόγου. Το ότι οι μισοί έφυγαν μόλις τέλειωσε το ματς και σχεδόν όλοι αντέδρασαν με δυσαρέσκεια στον τρόπο με τον οποίο κατακτήθηκε αυτό το τρόπαιο, δείχνει πάρα πολλά. Ο Μαρινάκης παίζει εδώ και καιρό μόνος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε επειδή το ελέγχει είτε επειδή οι υπόλοιποι μεγάλοι είναι οικονομικά και αγωνιστικά σε άθλια κατάσταση. Αν όμως συνεχιστεί αυτή η ιστορία, αν στον Ολυμπιακό δεν καταλάβουν που έχει πάει το πράγμα με την – με κάθε τρόπο – αδηφαγία για τίτλους και κυριαρχία, τότε είναι βέβαιο ότι ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να παίζει μόνος. Δίχως τη μεγάλη μάζα των οπαδών του Ολυμπιακού, δηλαδή, παρά μόνο με ελάχιστους φανατικούς στην εξέδρα".
@ Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που έστειλε το κείμενο...