Latest News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Δράκος» - εφιάλτης για 21 ανήλικα κορίτσια

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 40χρονου Έλληνας, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8-14 ετών...
σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 
 Το απίστευτο είναι ότι ο 40χρονος κυκλοφορούσε  ελεύθερος παρά το γεγονός ότι είχε βεβαρημένο παρελθόν, καθώς τη δεκαετία 1995 - 2005 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί δύο φορές για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ηλικίας κάτω των 12 ετών. 
Κι όμως συνέχιζε ανενόχλητοςτη δράση του. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος παραμόνευε τα ανυποψίαστα θύματά του την ώρα που αυτά έφευγαν από τα σχολεία τους. Τα ακολουθούσε κινούμενος πάντα με μοτοσικλέτα και πάντα φορώντας κράνος προκειμένου να μην είναι δυνατόν τόσο στα θύματα όσο και σε περαστικούς να απομνημονεύσουν τα χαρακτηριστικά του. Ακόμα πιο σοκαριστικός είναι ο τρόπος που έπειθε τα θύματά του καθώς δεν δίσταζε να υποδυθεί τον αστυνομικό προκειμένου να μπει μαζί τους στις πολυκατοικίες όπου διέμεναν. Εκεί αφού έδειχνε κάποια έγγραφα υποστηρίζοντας ότι κάνει έλεγχο για κλοπή στο σχολείο ή διακίνηση ναρκωτικών, εγκλώβιζε τα κοριτσάκια σε απόμερο σημείο της πολυκατοικίας και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.