Latest News

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Tα 5 πιο συχνά ατυχήματα του σεξ

Καλό το σεξ, αλλά άμα αρχίσει και γίνεται άγριο και ανεξέλεγκτο (πάλι καλό είναι) ωστόσο κρύβει κινδύνους που αν «την πάθετε» μπορεί να...

καταλήξετε στο νοσοκομείο σε οποιαδήποτε στάση. Πάμε να δούμε πιο κάτω κάποιες τέτοιες περιπτώσεις:

Κάταγμα πέους: Προσπαθώ να το κάνω εικόνα και δε θέλω. Νομίζω πως πονάει πολύ. Για να προκληθεί να ξέρετε πως χρειάζεται το πέος να βρίσκεται σε πλήρη στύση και να υπάρχει βίαιος τραυματισμός. Γι΄αυτό προσοχή στις κινήσεις γιατί μετά τρέχα γύρευε.

Προσοχή στα αντικείμενα και στο που κάθεστε: όταν σφηνώνουν διάφορα αντικείμενα μέσα σας, είτε δονητές, είτε μπουκάλια είτε διάφορα και πάτε στο νοσοκομείο και τους πείτε τύπου «γλίστρησα στο μπάνιο και τυχαία μου καρφώθηκε ο δονητής» να ξέρετε πως δε θα γίνεται πιστευτοί. Τουλάχιστον πείτε την αλήθεια. Πιο ρεζίλι αποκλείεται να γίνετε!

Επικίνδυνες στάσεις πάνω σε ασταθή αντικείμενα: Αν έχετε ξαπλώσει για παράδειγμα πάνω στο ετοιμόρροπο τραπέζι της κουζίνας ή της ξύλινης καρέκλας στο μπαλκόνι, από την οποία λείπει το ένα πόδι, μην αναρωτηθείτε μετά για βρεθήκατε με σπασμένα πλευρά στο ΚΑΤ.

Σεξ σε παραλία και πισίνα: Είναι δύο τεράστιες εστίες μικροβίων πόσο μάλλον όταν είστε μέσα εντελώς γυμνοί. Μπορεί να κολλήσετε το οτιδήποτε και να χρειαστείτε θεραπεία. Εξαντλείστε πρώτα τη στεριά και μετά επιδίδεστε στο υγρό στοιχείο!

Σεξ σε υπαίθριο χώρο μες στο χειμώνα: Αυτό δε θα σας οδηγήσει στο νοσοκομείο αλλά αν έχετε ιδρώσει (το πιθανότερο) όταν τελειώσετε και στεγνώσετε μέσα στο κρύο τις επόμενες ημέρες θα περπατάτε σαν ρομπότ.