Latest News

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Μια απάντηση του Δήμου Πειραιά για δύο αναρτήσεις του "REPORTAZ NET"

"Μ' ένα σμπάρο..." θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της απάντησης-ντουφεκιά του Δήμου Πειραιά σε δύο αναρτήσεις-τρυγόνια του "REPORTAZ NET". Δείτε την απάντηση για τις ...

δύο αναρτήσεις. ΕΔΩ & ΕΔΩ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ REPORTAZ NET

Με αφορμή αναρτήσεις σας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:
1.  Όπως γνωρίζετε βασική μας επιλογή είναι η αξιοποίηση κάθε χώρου που ανήκει στο Δήμο Πειραιά, αλλά και η διεκδίκηση χώρων που έπρεπε να ανήκουν στον Πειραιά. Τα αποτελέσματα της στρατηγικής μας είναι πλέον ορατά. Για το συγκεκριμένο  κτίριο στο οποίο αναφέρεστε στο λιμάνι του Πειραιά, από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε έχουμε προβεί σε διαδικασίες αξιοποίησής του, ώστε όπως και εσείς επισημαίνετε να μην  μένει ανεκμετάλλευτο. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει 5 διαγωνιστικές διαδικασίες, οι οποίες δυστυχώς ήταν άγονες. Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση και αυτή τη φορά θα επιχειρήσουμε να το αξιοποιήσουμε ως Δήμος πλέον μόνοι μας.

2.  Σε ότι αφορά τις αφίσες των εκδηλώσεων. Πράγματι υπήρχε η συγκεκριμένη στο stand του Αγίου Σπυρίδωνα. Ήδη δόθηκε εντολή να καθαριστούν όσες έχουν απομείνει εξαιτίας της πληθώρας των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος. Πιστεύουμε ότι με τις επισημάνσεις σας βοηθάτε, όπως και οι δημότες που επισημαίνουν αντίστοιχα ζητήματα, στο να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και αποδοτικότεροι.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Πειραιά

@ Μην πυροβολείτε τα πουλάκια...!

Γραφείο Τύπου
Reportaz Net