Latest News

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: Εργαζόμενος δημοτικής επιχείρησης έκοψε τις φλέβες στο Κερατσίνι

Η απόγνωση οδήγησε ένα εργαζόμενο της Δημοτικής Επιχείρησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που παραμένει απλήρωτος εδώ και 1,5 χρόνο σε...

απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες απόπειρα έγινε στο στο Πάρκο Σελεπίτσαρι, εκεί όπου εκτός των άλλων στεγάζεται το δημοτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. 
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν, έκοψε τις φλέβες του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εργαζομένων του ΚΕΚ αλλά και των επισκεπτών του πάρκου.  
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και ψυχολόγο, ενώ στον τόπο του συμβάντος έφτασαν και άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο εργαζόμενος, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις του και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει για την καταβολή των δεδουλευμένων του, δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση από τη διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑ και τη δημοτική αρχή, ενώ καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του από δημοτικό σύμβουλο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗΚΕΠΑ απασχολεί μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων, καθώς και περίπου 40 υπαλλήλους ΑΜΕΑ με προγράμματα του ΟΑΕΔ, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά μακροχρόνια ζητήματα υγείας