Latest News

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ρεζιλίκι χωρίς μεσάζοντες στο λιμάνι

Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται μεσάζοντες για να γίνουν ρεζίλι στον Πειραιά και να κάνουν να γελάνε όλοι με τα καμώματά τους. Τα καταφέρνουν και...
 μόνοι τους!

Μιλάμε για τη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από το Λιμάνι της Αγωνίας μέσω αργοτικών συλλόγων σε χαμηλές τιμές στους καταναλωτές, αλλά και για την υπερβολική αντίδραση του δημάρχου της πόλης.
Μπορεί κάποιος να συμφωνείς ή να διαφωνεί κανείς με τη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, αν είναι εμπόριο ή παρεμπόριο. 
Το σίγουρο είναι πως επί της ουσίας δεν λύνει κανένα πρόβλημα για τους πολίτες που έχουν ανάγκη και δεν είναι λίγοι όσοι ζουν κάτω από τα όρια της εξαθλίωσης στην πόλη μας. Όσο κι αν δεν τους βλέπουν κάποιοι από τον 7ο όροφο του ιδρύματος της πλατείας Κοραή. 

Σε περίοδο κρίσης θα περίμενε κανείς να καθίσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να βρουν τρόπους να σταθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί για όλους τους δημότες.
Όμως βλέπουμε πως ακόμη και τώρα συνεχίζουν να μαλώνουν και να γίνονται θέμα στα κανάλια για το ποιος θα "ψαρέψει" περισσότερους ψήφους.


@ Κάτι τέτοια βλέπει ο κόσμος και δεν θα αργήσει να σας πάρει με τις ντομάτες. Με ή χωρίς μεσάζοντες δεν έχει σημασία. ΝΤΡΟΠΗ!